@ Ana-Maria94: am auzit ca Miley a renuntat la twitter. In fine, nu, nu este id-ul ei. Chiar daca are id, nu l-ar posta pe net. Si oricum, in America se foloseste mai mult MSN-ul
Nu este adevarat, este postat doar asa sa induca in eroare, nu si-ar lasa ea id pe site-uri. Daca vrei sa-i scrii si sa vezi ce scrie si ea fa-ti cont pe twitter:X
Miley Cryrus nu foloseste yahoo messenger! Si nu oricine il are deci sa va iasa din cap chestia asta cu id-ul vedetelor.
Miley Cyrus nu are id de mess. Daca a avut Twitter si l-a sters tu crezi ca lasa sa ii stie tot pamantu` id de mess? Anyway who cares?
Sa stii ca vedetele de la Hoolywood nu folosesc YM
in al 2-lea rand chiar si eu ma dau drept MC si le cand la microfon si dau wb si lumea ma crede
Nu este al ei ca in america nici macar nu exista yahoo numai dac iii spune candva,,, in schimb au si ei hi5
Nu e real pentru ca si ea mi-a dat id-ul de pe profilul ei adevarat de sunphoto ro mileycyrusdestinycyrus.sunphoto.ro de acolo l am luat si am vazut-o la webcam si mi-a zis ca are laptop onde nimeni nu poate sterge adevarul intrati la ea si in stanga sau dreapta pe ondeva mai jos scrie my id si intrati si scrie acolo!
Scuze ca iti spun ceva
Nu mai crede in toate minciunile nu vei afla niciodata idu-l lui Miley pentru ca nu este ea la nici un id
;-)
gelica întreabă: