Bine... Chestia asta a devenit enervanta. Cine are ID lu' Miley Cyrus? Cine are ID lu' J. B? Cine are ID lu cutarica? .
Potoliti-va. Ele / ei nu au Yahoo Messenger. Au Skype sau alt fel de " messenger ". .
Daca sunteti asa fani infocati, de ce nu v a duceti la un concert de al sau si ii cereti personal Skype-ul sau ce are. :]
Pa, pa.
@raul13, scuze nu-ti fac tie morala, fac tuturor care's obsedati de ID-urile vedetelor. Iti garantez ca vei vedea un raspuns gen,, Da-mi ID-ul lui Joe Jonas "
Uff...pe cine credeti ca puteti pacali?
Ei nu vorbesc prin mess!
Dar sa-mi dai accept repede
Bn man sa zicem ca le-i avea... sa zicem. Dar cum vorbesti tu cu ei? Pun pariu ca nici nu stii sa spui cum te cheama!
Nu! pentru ca un prieten a fost in america si s-a intalnit cu ei! si au si yahoo mesenger si MSN
Da, hai nu zau. Daca u ai id-urile lor (ei nu folosesc messu) eu is sora lui Bill si Tom Kaulitz.Si mai terminati toti cu id-urile vedetelor ca degeaba dati un id si vorbim cu cine stie ce prost de peste oceane care isi bate numa joc.
Bai fratilor uite cum fac eu de obicei bag cate 5 id-uri pe care le gasesc pe net de zic astia ca sunt de la vedete si dupa aia astept sa vad care da add si m-am als cu id-ul lui joe si id-ul lui demi aia sigur e ea ca mi-a dat web, j sa nu comentati ceva gen"a da cum sa nu ca te si cred ca ti-a dat add"asa ziceam si eu cand le auzeam pe altele ca ziceau vai am vb cu ea mi-a dat si web eee asa dulceee, chiar e pe bune chestia asta :X:X:X:X:
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: