| BassHunter13 a întrebat:

Am ID de Mesenger a lui Joe Jonas si a lui Selene Gomez! cine il vrea bagati id cata_nimenialtu13winking

27 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Bine... oh go on Chestia asta a devenit enervanta. Cine are ID lu' Miley Cyrus? Cine are ID lu' J. B? Cine are ID lu cutarica? oh go on.
Potoliti-va. Ele / ei nu au Yahoo Messenger. Au Skype sau alt fel de " messenger ". happy.
Daca sunteti asa fani infocati, de ce nu v a duceti la un concert de al sau si ii cereti personal Skype-ul sau ce are. :]
Pa, pa. happy

@raul13, scuze nu-ti fac tie morala, fac tuturor care's obsedati de ID-urile vedetelor. Iti garantez ca vei vedea un raspuns gen,, Da-mi ID-ul lui Joe Jonas love struck "

| danycosty a răspuns:

Uff...pe cine credeti ca puteti pacali?
Ei nu vorbesc prin mess!
Dar sa-mi dai accept repede

| YoungSteve a răspuns:

Bn man sa zicem ca le-i avea... sa zicem. Dar cum vorbesti tu cu ei? Pun pariu ca nici nu stii sa spui cum te cheama!

| IlegalSmile a răspuns:

rolling on the floorsa te si cred big grin

| BassHunter13 explică:

Nu! pentru ca un prieten a fost in america si s-a intalnit cu ei! si au si yahoo mesenger si MSN

| deniiiii234 a răspuns:

Da, hai nu zau. Daca u ai id-urile lor (ei nu folosesc messu) eu is sora lui Bill si Tom Kaulitz.Si mai terminati toti cu id-urile vedetelor ca degeaba dati un id si vorbim cu cine stie ce prost de peste oceane care isi bate numa joc.

| ale_4786 a răspuns:

Nu mai spune laughing?

| Arianna$ a răspuns:

Mda...sigur.Si nu minti?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare că ai intrat și tu în rândul utilizatorilor care cred că Justin Bieber, Hannah Montana, Selena Gomez și alții își fac ID-ul public. Oricine poate să inventeze un ID și să împrăștie zvonuri că e al nu-știu-cui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratilor uite cum fac eu de obicei bag cate 5 id-uri pe care le gasesc pe net de zic astia ca sunt de la vedete si dupa aia astept sa vad care da add si m-am als cu id-ul lui joe si id-ul lui demi aia sigur e ea ca mi-a dat web, j sa nu comentati ceva gen"a da cum sa nu ca te si cred ca ti-a dat add"asa ziceam si eu cand le auzeam pe altele ca ziceau vai am vb cu ea mi-a dat si web eee asa dulceee, chiar e pe bune chestia asta :X:X:X:X:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea id ul lui jeo daca il ai da-mi un mesaj te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu vreo 20 de id de mess si pote cateva sunt bune nu stiu am id-ul lui Joe de vreo 15 ori dar nu le-am incercat nici unul.Asa ca nu stiu daca sunt bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai raul, daca le ai, tinele pentru tine ca totul e o vrajeala totala.crezi ca DEMI N nu avea altceva de facut decat sa-ti dea tie web.fi serios ce naiba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau dar este pe bune? adica vreau sa spun daca macar ti-a dat web?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lu joe jonas este joseph_danger89

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am idu lui sofia gucci si i real cea mai buna pr a mea ii sorasa si...il am cine ii vrea bagati in lista ralu.smiley4ever
kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mildai si mie terog frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Damil si mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda si vrei sa te cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mesu imi trebuie sa vorbesc cu nici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Id-ul lui joe jonas este joe111191_jonas300156

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi zici terog Raul 13 id lui Joe Jonas?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba! ia mai incetati sa dati id-uri false ca i nu-s prosti ca nau mess da voi aia sunteti prosti cica s-a dus in america vai ce sa zic sa-mi sugi pul... da ce minti ma ai inteles? sper ca da. pa si pusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Terog imi dai aidiu lui joe jonas si alu selena gomez
plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba cred ca voi sunteti ceimai prosti copii. ba selena gomez si joe jonas sunt in america si americani follosesc un program numit skype pentru comunicare

| SelenaGomezLove a răspuns:

Te-am bagat in lista, sa da-i accept la ID-ul yo_laura001.

Întrebări similare