| Yoyoo300 a întrebat:

Am in clasa o blonda frumoasa... Mereu ma compar cu ea. Din cauza ei vreau sa ma mut in alt oras, simt ca cedez... Toata lumea imi zice ca sunt frumoasa, ma plac multi baieti, chiar foarte multi, dar simt ca ea e mai frumoasa doar pentru ca e blonda. De ce blondele sunt mai frumoase? ( eu am parul saten)

11 răspunsuri:
| PamyLove a răspuns:

Se spune ca avem parul "auriu". laughing Dar mna, eu zic ca orice par e frumos.

| lexyy a răspuns:

Frate! esti praf! jur! astea-s suferinte! fiecare om cu gusturile lui! eu am in clasa o fata(si eu sunt fata) care multa lume o considera foarte frumoasa.mie sincer nu-mi placehappye naspa, si nu din invidie, dar pur si simplu eu vad frumusetea altfelhappyintelegi? nu mai fi complexata de atfel de lucrurihappyfi tu, numai incerca sa fi ca ea, eu detest astfel de persoane..sa te dai cine nu esti.Acum nu ca ma laud,dar foarte multa lume considera ca sunt frumoasa,si daca as purta tocuri si cv haine mai stramte as fi si mai frumoasa...(eu avand un stil aparate,gen numai tenesi, tricouri ciudate si blugi, si freza diferita))eu as putea sa fac ce zice lumea doar ca sa fiu frumoasa, ei bine.mie-mi place asa, nu vreau sa ma schimb dupa placul lumiihappyasa ca.fa la felhappy

| Voidwithin a răspuns:

Inseamna ca esti o persoana foarte geloasa ce motiv ai avea sa te muti din oras ca sa fi tu cea mai frumoasa?
Mi se pare patetica intrebarea.

| kiduţa18 a răspuns:

Ok, câți ani ai? 5? Ăsta-i motiv de suferință? Seeeeerios?!

| Kaℓi a răspuns:

Thuamneee...

Răspuns utilizator avertizat
| Andreea_Deya_1998 a răspuns:

Mna..sunt si blonde frumoase dar si blonde urate.mie nu mi se pare ca blondele sunt cele mai frumoase, din protriva sunt mai urate decat cele satene...crede-ma! daca te plac chiar atati baieti, incearca sa o faci pe ea sa se simta asa, sa simta ea ce simti tu, poate asa va pleca ea.e mai usor...

| Yoyoo300 explică (pentru lexyy):

Inteleg ce vrei sa zici, dar nu am spus ca vreau sa fiu ca ea. laughing

| Yoyoo300 explică (pentru Voidwithin):

Eu oricum trebuie sa ma mut, intr-un fel vreau si in altul nu vreau iar asta face parte din categoria "de ce vreau"... Nu sunt atat de nebuna incat sa vreau sa ma mut din oras din acest motiv. Sper ca intelegi.

| Voidwithin a răspuns (pentru Yoyoo300):

In cazul asta da muta-te.
Baietii nu se uita la par la ochi prea mult se uita la corp prima data.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te muti in alt oras pentru ca ea e mai frumoasa?
Trezeste-te la realitate la scoala te duci sa inveti nu sa fi cea mai frumoasa.