Frate! esti praf! jur! astea-s suferinte! fiecare om cu gusturile lui! eu am in clasa o fata(si eu sunt fata) care multa lume o considera foarte frumoasa.mie sincer nu-mi placee naspa, si nu din invidie, dar pur si simplu eu vad frumusetea altfelintelegi? nu mai fi complexata de atfel de lucrurifi tu, numai incerca sa fi ca ea, eu detest astfel de persoane..sa te dai cine nu esti.Acum nu ca ma laud,dar foarte multa lume considera ca sunt frumoasa,si daca as purta tocuri si cv haine mai stramte as fi si mai frumoasa...(eu avand un stil aparate,gen numai tenesi, tricouri ciudate si blugi, si freza diferita))eu as putea sa fac ce zice lumea doar ca sa fiu frumoasa, ei bine.mie-mi place asa, nu vreau sa ma schimb dupa placul lumiiasa ca.fa la fel
Inseamna ca esti o persoana foarte geloasa ce motiv ai avea sa te muti din oras ca sa fi tu cea mai frumoasa?
Mi se pare patetica intrebarea.
Mna..sunt si blonde frumoase dar si blonde urate.mie nu mi se pare ca blondele sunt cele mai frumoase, din protriva sunt mai urate decat cele satene...crede-ma! daca te plac chiar atati baieti, incearca sa o faci pe ea sa se simta asa, sa simta ea ce simti tu, poate asa va pleca ea.e mai usor...
Eu oricum trebuie sa ma mut, intr-un fel vreau si in altul nu vreau iar asta face parte din categoria "de ce vreau"... Nu sunt atat de nebuna incat sa vreau sa ma mut din oras din acest motiv. Sper ca intelegi.
In cazul asta da muta-te.
Baietii nu se uita la par la ochi prea mult se uita la corp prima data.
Penaaaa1 întreabă: