| Iupeburg a întrebat:

Am in clasa o tipa super naspa...ce fac eu face si ea.Vara trecuta am fost cu treatul in Bulgaria si am stat num ai cu 3 prietene(BFF)iar cand am venit a inceput sa zica multe lucruri urate despre mine. Dupa un semestru continua sa mi sune parintii desi nici nu ma mai uit la ea.Toata scoala nu o suporta. Daca o bagi in seama nu e bine, daca nu o bagi in seama tot nu e bine.Eu sunt cea mai optimista din clasa aia, am zis sa o las.Dar vad ca deja imi afecteaza si notele(deoarece tatal ei este mare BOSS unde stau). Intr o zi am stat si ascultam muzica iar maica sa i a sunat pe ai mei si m a facut in toate felurile.Cel mai mult m a deranjat cand i a spus sa si tina fiica la spitalul de nebuni.Sunt destul de linistita si nu creez conflicte.Nu stiu ce sa fac.Trebuie sa imi descarc nervii...asa ca de fiecare data cand ajung acasa imi iau un caiet si incep sa mazgalesc in el.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai de unde are ea numarul tuturor? Nu stiu, du-te la politie sa o sperii, poate asa inceteaza. Nu ii mai raspundeti la telefoane.

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Eu as zice ca e invidioasa. Si daca a vazut ca ii dai impotanta si te ataci, de asta face si mai rau. Ar trebui sa o ignori pentru ca la un moment dat se va plictisi si te va lasa in pace.

| Iupeburg explică (pentru IsabelaIssa):

As vrea...dar nu numai mie imi face rau ci intregii clase.Nu mai stiu ce sa fac.Acum ca am un prieten se da la el si ii trimite mesaje si chestii.eu nu le bag in seama si nici el dar devine stresant ca de fiecare data cand sunt cu el(nu stiu cum nimereste fata asta momentul potrivitlaughing)ea suna.As vrea sa inceteze mai ales pentru parintii mei...in fiecare zi ii suna si ii intreaba daca au rezolvat cu spitalul sau fac ei cerere.Mi se pare nesimtire.

| Iupeburg explică (pentru IsabelaIssa):

....Habar n am ce sa fac mutumesc oricum.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Iupeburg):

Pai de unde are ea numarul tuturor? Nu stiu, du-te la politie sa o sperii, poate asa inceteaza. Nu ii mai raspundeti la telefoane.

| Pufulete8682 a răspuns:

Daca asta este o problema doar in "interiorul" scolii, atunci profesorii ar fi singura solutie.

| Iupeburg explică (pentru Pufulete8682):

...nu este numai in interiotul scolii...si dupa cum am spus tatal ei este mare BOOSS si nimeni nu si permite sa ii zica ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i o faza, spune-i ca vrei sa mergeti la un suc sa lamuriti niste chestii si da-i adresa de la un psiholog, desi ala sigur o va trimite direct la spitalu' 9. Spune-i sa inceteze ca nu e nimeni obligat sa-i suporte frustrarile, ura nu da bine la imagine delocwinking
Daca nu intelege, asteapt-o noaptea la intuneric si da-i cu o teava de metal incinsa peste mufa, de nici 100 de operatii estetice nu-i mai remodeleaza fata.