Pai de unde are ea numarul tuturor? Nu stiu, du-te la politie sa o sperii, poate asa inceteaza. Nu ii mai raspundeti la telefoane.
Eu as zice ca e invidioasa. Si daca a vazut ca ii dai impotanta si te ataci, de asta face si mai rau. Ar trebui sa o ignori pentru ca la un moment dat se va plictisi si te va lasa in pace.
As vrea...dar nu numai mie imi face rau ci intregii clase.Nu mai stiu ce sa fac.Acum ca am un prieten se da la el si ii trimite mesaje si chestii.eu nu le bag in seama si nici el dar devine stresant ca de fiecare data cand sunt cu el(nu stiu cum nimereste fata asta momentul potrivit)ea suna.As vrea sa inceteze mai ales pentru parintii mei...in fiecare zi ii suna si ii intreaba daca au rezolvat cu spitalul sau fac ei cerere.Mi se pare nesimtire.
Daca asta este o problema doar in "interiorul" scolii, atunci profesorii ar fi singura solutie.
...nu este numai in interiotul scolii...si dupa cum am spus tatal ei este mare BOOSS si nimeni nu si permite sa ii zica ceva
Fa-i o faza, spune-i ca vrei sa mergeti la un suc sa lamuriti niste chestii si da-i adresa de la un psiholog, desi ala sigur o va trimite direct la spitalu' 9. Spune-i sa inceteze ca nu e nimeni obligat sa-i suporte frustrarile, ura nu da bine la imagine deloc
Daca nu intelege, asteapt-o noaptea la intuneric si da-i cu o teava de metal incinsa peste mufa, de nici 100 de operatii estetice nu-i mai remodeleaza fata.