| SmilerXd a întrebat:

Am instalat whatsapp pe tabletă, dar nu ştiu cum să adaug contacte. Am 3G încorporat şi n-am cu sim, e simplu. Îmi apare să îi spun unui prieten prin anumite chestii, dar prietenii care au whatsapp nu ai şi alea ce-mi arată mie straight face Cum fac? FUNDĂ!

2 răspunsuri:
| MozZatY a răspuns:

Buna, de regula nu prea merge pe tableta Whatsapp, dar poti sa incerci prin urmatoarea modalitate:

- Descarcati aplicatia de pe http://www.whatsapp.com/ si alegeti sistemul de operare (in cazul nostru) Android.

-Veti descarca un fisier cu terminatia.APK pe care-l veti instala pe tableta folosind un manager de fisiere bifand in prealabil din Meniu->Setari ->Unknown Source.

- Apoi, urmati pasii necesari pentru instalarea aplicatiei, alegeti tara si codul telefonic aferent acesteie. Pentru Romania alegeti 40 urmat de numarul de telefon (numarul nu trebuie sa fie asociat altui cont de WhatsApp) apoi apasati OK si asteptati finalizarea instalarii aplicatiei.

- Vi se va trimite prin sms un cod de activare pe care trebuie sa il introduceti in caseta de verificare de pe tableta.

-Acum, trebuie sa introduceti un nume de utilizator si o poza de profil dupa care apasati done.

Asta este tot, acum va puteti bucura de aplicatia WhatsApp Messenger pe tableta si puteti incepe sa comunicati cu prietenii vostri.

| SmilerXd explică (pentru MozZatY):

Am facut asta dar nu stiu cum sa-i invit pe prieteni straight face