| Upz0r3 a întrebat:

Am insultat un fost profesor care l-am avut in clasa a8a (acum sunt a 9a) mai exact l-am facut pedofil si gay(ceea ce este si adv) si a zis ca o sa vina la directoru de la liceu sai spuna acest lucru. Mi se pare o prostie dar daca chiar vine pot patii ceva? Ce sa-i spun directorului in apararea mea?

17 răspunsuri:
| DeidaraXR1 a răspuns:

Daca este la acelasi liceu nu ai ce face. Este un lucru grav si foarte urat din partea ta. Am si eu un profesor la fel in scoala(de sport) dar nu il bag in seama. Cu alte cuvinte ai inghitit galusca.

| PisicutzaCuTupeu a răspuns (pentru DeidaraXR1):

Bine spus.

| valentingb a răspuns:

Bineinteles,e foarte naspa situatia in care ai intrat, si desi stiu sigur ca nu vrei, va trebui sa iti ceri scuze si sa spui ca erai nervos din alte motive si doar te-ai eliberat de toate problemele pe onestul domn profesor, regreti sincer si nu se va mai intampla.Esti abia in clasa a 9- a si daca nu faci asta va trebui sa te transferi altfel e jale.

| Irena97 a răspuns:

Ca era gay nu era treaba ta, asta e insulta. Daca era pedofil insa, era un pericol pentru scoala si elevi. trebuie sa ai ceva pe care sa te bazezi cand faci afirmatii din astea ( intamplari ale unora), altfel n-ai cum sa-ti sustii vorbele.
Nu cred ca o sa vina la tine la scoala, se teme sa nu fie mai penibil pentru el, dar pregateste-te cu niste fapte, just in case.

| Upz0r3 explică (pentru DeidaraXR1):

Nu este in liceu cu mine profesorul asta...lam avut in clasa a 8a la scoala generala acum sunt la un liceu.

| Upz0r3 explică (pentru valentingb):

Nu este in liceu cu mine profesorul asta...lam avut in clasa a 8a la scoala generala acum sunt la un liceu...

| valentingb a răspuns (pentru Upz0r3):

Daca injuri un politist iei bataie de la altul. Crezi ca profesorii nu sunt uniti si ei?

| DeidaraXR1 a răspuns (pentru Upz0r3):

Daca este de la alta scoala nu stiu daca poate face ceva. Probabil esti in safezone acum big grin sa nu repeti greseala.

| MicutzaRuxi a răspuns:

Grav?! Transfer?!
Parerea mea e ca...hei, nu esti nici primul nici ultimul.
Nu vad ce treaba are generala cu liceul. De fapt, ce treaba mai au profesorii.
Ai media scazuta la purtare? Ai facut ceva gresit acum, la liceu? E profesorul in ceva tangente cu directorul. Eu una, daca as fi in locul directorului nu vad de ce as da importanta. Pana la urma..nu este singurul profesor caruia i s-a intamplat asta..si nici tu singurul elev. Atata timp cat profesorul nu tine de liceul la care esti acum...stai calm. Pentru orice eventulitate, inarmeaza-te cu o atitudine a unui elev care isi recunoaste greseala si o regreta si isi cere scuze si blablachatterbox dar..nu cred sa fie nevoiehappy oricum, bafta:*

| Upz0r3 explică (pentru MicutzaRuxi):

Mersi de incurajare :*

| Madu a răspuns:

Ce treaba are profesorul din scoala generala cu directorul liceului? Eu una nu cred ca va veni, cu siguranta a spus asta doar ca sa te sperie!big grin:XSi daca spui ca e adevarat ca e pedofil si gay in caz ca se duce la director spune-i ca s-a dat la tine!laughing

| Upz0r3 explică (pentru Madu):

rolling on the floor) pot dovedii cu niste conversatii cum ma chema la el acasa cica sa citim din Biblie straight face daca va vine sa credeti laughing imi zicea ca vrea sa se tavaleasca cu mine prin zapada...iar mie imi era frica sal injur cand eram in clasa a 8a sa nu ma lase repetent laughing))

| MicutzaRuxi a răspuns (pentru Upz0r3):

Sunt si eu a 8-a anul astahappy stiu cum e, mai ales ca am multi prieteni la fel de nebuni ca si tinebig hug deci, "CALM" as vrea sa scrie pe tine:*

| Antoniia a răspuns:

Pai nu cred ca va face asta :-J

| Madu a răspuns (pentru Upz0r3):

laughingSuperb profesor! Stai calm ca nu vine la nici un director!rolling on the floorMai ales ca se simte cu musca pe caciula daca pot spune asa! Deci nu te mai complica atata!big grinDauneaza sanatatii!:X

| MicutzaRuxi a răspuns (pentru Upz0r3):

laughing wawlaughing pai, ar trebui sa-si achizitioneze un avocatlaughing

| Duucu a răspuns (pentru Irena97):

BINGO! De acord cu tine!