| Upz0r3 a întrebat:

Am insultat un fost profesor care l-am avut in clasa a8a (acum sunt a 9a) mai exact l-am facut pedofil si gay(ceea ce este si adv) si a zis ca o sa vina la directoru de la liceu sai spuna acest lucru. Mi se pare o prostie dar daca chiar vine pot patii ceva? Ce sa-i spun directorului in apararea mea? Am convorbiri in care imi zicea ca ma iubeste si ca vrea sa se tavaleasca cu mine prin zapada laughing.

9 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Daca vine si ii spune directorului arata convorbirile respective.
Oricum, stai linistit ca nu ti se intampla nimic.
Dar parintii tai stiu de "dorintele" profesorului?

| Upz0r3 explică (pentru MasterOfDisaster):

Da...vroiau sal sune dar nu i-am lasat eu big grin

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Upz0r3):

Mda, cred ca pot sa inteleg de ce nu ai vrut.
Oricum, faza e ca nici proful nu cred ca e atat de prost sa vina sa spuna lucruri nasoale despre tine. Ca nu esti, primul elev care a jignit un profesor. Si daca se afla despre preferintele lui isi va pierde reputatia, dreptul de a profesa, deci va deveni un nimeni.

| Deliα a răspuns:

Daca o sa fi cuminte nu patesti nimic si un baiat de la mine din clasa a injurat-o pe diriga si nu a patit nimic.

| Pain03 a răspuns:

Daca profesorul, are vreo legatura cu liceul tau(lucreaza acolo sau v-a lucra acolo) ar trebui sa iti faci griji, daca nu are nici o legatura cu liceul ar trebui sa fii putin mai rau, adica nu te lasa moale, spune ca nu ai facut nimic si ca nu l-ai vazut pe omul ala in viata ta.

| NedeFcSb a răspuns:

Esti fata sau baiat? Daca esti fata o sa scapi mai usor. Daca esti baiat bafta laughing

| DedeeAndreea a răspuns (pentru NedeFcSb):

Eu cred ca e baiat, dupa nume!

| Upz0r3 explică (pentru NedeFcSb):

Serios?straight face nu se vede numele?

| Chans a răspuns:

Daca esti fata vei scapa simplu. Daca esti baiat si mai simplu..De ce? Pentru ca inseamna ca este gay si ii arati convorbirile.Pastreaza-le si mai adu un fost coleg care sa iti ia apararea.Dar daca profesorul este din alta scoala sau liceu nu patesti nimic.
Daca nu bafta! S-ar putea sa iti scada nota la purtare pana la 5 in cel mai rau caz. Aici nu e vorba de exmatriculare te asigurwinking