Daca vine si ii spune directorului arata convorbirile respective.
Oricum, stai linistit ca nu ti se intampla nimic.
Dar parintii tai stiu de "dorintele" profesorului?
Da...vroiau sal sune dar nu i-am lasat eu
Mda, cred ca pot sa inteleg de ce nu ai vrut.
Oricum, faza e ca nici proful nu cred ca e atat de prost sa vina sa spuna lucruri nasoale despre tine. Ca nu esti, primul elev care a jignit un profesor. Si daca se afla despre preferintele lui isi va pierde reputatia, dreptul de a profesa, deci va deveni un nimeni.
Daca o sa fi cuminte nu patesti nimic si un baiat de la mine din clasa a injurat-o pe diriga si nu a patit nimic.
Daca profesorul, are vreo legatura cu liceul tau(lucreaza acolo sau v-a lucra acolo) ar trebui sa iti faci griji, daca nu are nici o legatura cu liceul ar trebui sa fii putin mai rau, adica nu te lasa moale, spune ca nu ai facut nimic si ca nu l-ai vazut pe omul ala in viata ta.
Esti fata sau baiat? Daca esti fata o sa scapi mai usor. Daca esti baiat bafta
Daca esti fata vei scapa simplu. Daca esti baiat si mai simplu..De ce? Pentru ca inseamna ca este gay si ii arati convorbirile.Pastreaza-le si mai adu un fost coleg care sa iti ia apararea.Dar daca profesorul este din alta scoala sau liceu nu patesti nimic.
Daca nu bafta! S-ar putea sa iti scada nota la purtare pana la 5 in cel mai rau caz. Aici nu e vorba de exmatriculare te asigur