Esti fata sau baiat? Daca esti fata o sa scapi mai usor. Daca esti baiat bafta
Daca o sa fi cuminte nu patesti nimic si un baiat de la mine din clasa a injurat-o pe diriga si nu a patit nimic.
Daca esti fata vei scapa simplu. Daca esti baiat si mai simplu..De ce? Pentru ca inseamna ca este gay si ii arati convorbirile.Pastreaza-le si mai adu un fost coleg care sa iti ia apararea.Dar daca profesorul este din alta scoala sau liceu nu patesti nimic.
Daca nu bafta! S-ar putea sa iti scada nota la purtare pana la 5 in cel mai rau caz. Aici nu e vorba de exmatriculare te asigur
Daca vine si ii spune directorului arata convorbirile respective.
Oricum, stai linistit ca nu ti se intampla nimic.
Dar parintii tai stiu de "dorintele" profesorului?
Mda, cred ca pot sa inteleg de ce nu ai vrut.
Oricum, faza e ca nici proful nu cred ca e atat de prost sa vina sa spuna lucruri nasoale despre tine. Ca nu esti, primul elev care a jignit un profesor. Si daca se afla despre preferintele lui isi va pierde reputatia, dreptul de a profesa, deci va deveni un nimeni.
Daca profesorul, are vreo legatura cu liceul tau(lucreaza acolo sau v-a lucra acolo) ar trebui sa iti faci griji, daca nu are nici o legatura cu liceul ar trebui sa fii putin mai rau, adica nu te lasa moale, spune ca nu ai facut nimic si ca nu l-ai vazut pe omul ala in viata ta.