Se numeste alter ego ceea ce simti tu fata de acea persoana, termen din limba latina inseamna " alt eu", alterg ego reprezintă o persoană asemănătoare cu o alta într-o măsură atât de mare, încât cele două pot fi confundate sau se pot substitui reciproc. Astfel de persoane sunt foarte apropiate, fie prieteni, fie membri ai unei aceleiași familii.
ori sunt simpatic, ori numai sunt nu pentru definitia copiata de pe net ci pentru ca am identificat termenul si apropierea metafizica intre cele 2 persoane
Interesantă teorie! Nu m-am gândit niciodată la acest aspect, m-a interesat doar conexiunea cu personală respectiva. Nu si definiția acesteia Ce înseamnă generația noua( ma refer la domnișoara care a pus întrebarea )
Termenul nu este nou sa stii
adica nu este din vreun manual sau carte cu subiecte motivationale, cum sunt ideile noi ce tin de acest domeniu, ma refer la acele carti ale unor scriitori tineri cu fine trasaturi de psihologi ca nici numai stii pe cine sa alegi dintre ei ca sa le citesti cartile, sunt ca ciupercile dupa ploaie aparuti, dar cu siguranta multi dintre ei au venit cu idei si chestii interesante, mai ales cei care au studiat la nivel universitar filosofia, psihologia
passion întreabă:
IateyourCookie întreabă: