" trocki: renunț cu tâmpenia asta. Nu suport învățământul românesc..Nu vreau să mai fac parte din tâmpenia asta... Ce îmi recomandați să fac?"
decât să fii obligat să suporți și să faci parte din tâmpenia aia?! (învățământul românesc) du-te dom-le și pune faianță sau demolezi pereți sau plantezi sparanghel prin alte țări. Succes!
Cum îi pot convinge pe părinții mei că nu vreau facultate.
Simplu. Îi anunți că nu te duci.
Se întâmplă ceva cu viața ta. Dacă nu le spui nimic, tu nu trăiești viața ta, trăiești viața lor. Nu ai cum să reușești în viață, în viața ta, în felul acesta. De această discuție depinde viața ta pe următorii 3-4 ani, și pe cei 30-50-60 care urmează. Simplu, decizi și execuți.
Nu ai nevoie sa convingi pe nimeni daca esti major si ai peste 18 ani, fiindca decizia iti apartine doar tie!
Mergi si retrage-ti diploma de BAC si angajeaza-te unde gasesti ceva de munca!
Plecatul in alta tara depinde strict de ce job gasesti tu online sau daca esti chemat de vreo agentie la interviu, ca nu poti pleca in strainatate fara bani si fara job, fiindca nu merge nimeni din usa in usa sa caute joburi, in strainatate,
Scuze ca ma bag asa random in discutii, fara sens, dar as dori si eu sa va intreb oare daca antrenezi zilnic creierul cu lucruri noi sunt sanse mai mari sa previi anxietatea datorita faptului ca iti antrenezi creierul? si jocurile astea care antreneaza mintea sahul, puzzle-uri, sudoku din moment ce ajuta la gandirea logica sunt sanse mai mari daca antrenzi logica prin n exercitii sa ai forta mai mare in creier si sa previi anxietate/depresia? sau pur si simplu nu-i are nicio legatura?
Geo2969686 întreabă: