Dacă riști pedeapsa sau niște curele la fundu gol *( eu ti-as trage vreo 4 ) le spui sa nu afle ei ca poate este mai rau!
Este chiar asa greu de învățat?
Ia lecțiile ca pe niște povesti!
Pui mana pe carte și scoți tu un 7 sa îți iasă media...
În ce clasa ești?
Mereu încerc sa invat și oricât as învăța nu reușesc sa pun ideile incat sa iasa ceva cum cere cerinta. Sunt a 11a si ca teste noi avem subiecte de bac încă din clasa a 9a, de data aceasta am avut eseul si neavând o structură data din partea profesorului, imi e mult mai greu sa fac chiar daca exista atâtea metode pe internet, una e cand vezi ce spune profesorul si alta e cand citești multe idei pe internet de care nici nu stii daca sunt corecte sau nu
Si va asigur ca nu sunt agresivi pentru ca nu se rezolva nimic daca iti pedepsești copilul pentru o nota. Contează ce are in cap. Nu te definește o nota
Doamne ajuta! E bine atunci! Le spui ca a fost un " mic accident " și ca vei repara situația pe viitor!
Parca nu are " farmec " viata de elev fără câteva note de 3 și 4! NU?
Încearcă sa îți faci o fisa! Pe o foaie A4 *( de imprimanta ) numerotezi cu 1 - 6 de sus în jos!
La punctele 1, 2 & 3 cu pix ROSU scrii chestii importante în maxim 10 cuvinte!
La punctele 4, 5 & 6 cu pix Albastru sau alta culoare chestii secundare!
Chestie valabila la orice materie!
Din modul cum ai scris întrebarea ma gândeam ca dormi 1 săptămână pe burta! Părea stilul tragic!
Chiar nu sunt genul ala de persoana, doar ca simt ca i am dezamăgit si nu stiu ce reacție vor avea cand îi voi anunța. Mulțumesc pentru sfat!
Trebuie să spui adevărul. Cu toții avem câte o zi proastă. Nu trebuie să existe supărare pentru note. Există probleme mai mari în lumea asta decât un 3. De sanatate de exemplu. Mulțumește bunului Dumnezeu că ești ok și ca acest calificativ se poate repara dacă înveți mai mult data viitoare.
ksm1485 întreabă: