| alexiaolaru09 a întrebat:

Am luat 9 in teza la mate pentru ca am lipsit chiar in ziua in care ne.a predat o lectie noua. Sunt clasa a 8-a. Am fost bolnava si mami m.a tin acasa. Acum sunt foarte supărată pe ea. Doamna de mate mi-a spus ca ea isi tine copii acasa doar daca lesina in rest ii trimite la scoala. M.a facut sa ma simt extrem de prost. M.a facut sa ma simt ca o colega care nu vine la scoala aproape deloc.Chiar in aceea dimineata m.am certat cu mami sa ma lase sa plec la scoala...

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti suparata pe mami?
Sau pe profa?

| Ara997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe nota aia de 9.

| alexiaolaru09 explică (pentru anonim_4396):

Cred ca pe amandoua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu te mai gandesti la nota aia de 9.Vei lua 10 data viitoare. Daca stai bine si te gandesti nu-i nimeni vinovat.Dar uite ca boala nu-si alege nici ea tocmai timpul potrivit.

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, mama ta nu are nici o vina ca ai fost putoare si nu ti-ai luat tema la matematica, a doua zi, cand te-ai intors la scoala. Pentru asta nu ai nici o scuza, fiind singura vinovata!

| BeSmart17 a răspuns:

Mama ta nu are nicio vina! Te-a tinut acasa doar pentru binele tau si nimic altceva..sunt de acord cu DonnaAlba ca este vina ta deoarece nu ti.ai cerut lectia. dar oricum.e o nota buna