Există mai multe răspunsuri pentru comportamentul ei:
- Are deja un iubit si a realizat greșeală pe care a facut-o;
- Nu-i place modul in carea fost
N-ai fost ce-si dorea ea. Poate doar atat a vrut. Oricum, la un astfel de comportament...
Daca ea n-a mai avut vreun prieten, poate e putin reticenta si nu stie ce sa faca.
Probabil ca ti-ai cosmetizat imaginea si calitatile in asa fel incat diferenta dintre realitate si imaginea falsata, a lasat o diferenta uriasa pe care a vazut-o iesind cu tine in oras.
Cred ca ignoranta ei este plata anticipata a diferentei dintre ceea ce i-ai spus ca esti si ceea ce esti, asa incat a rezultat ca probabil, nu esti ceea ce-si dorea.
Totusi, mai incearca, uneori poate sa fie si teama ei de a avea prieten, iar intre timp, daca e cazul, lucreaza la vestimentatie, comportament etc.
N-ai de ce sa te simti aiurea. Daca nu esti potrivit pentru ea nu ai ce sa-i faci. Uite eu de exemplu am iesit cu un tip, intalnirea a fost perfecta de zici ca eram indragostiti de cand ne stim dar pur si simplu nu mi-a placut cum m-a sarutat si din cauza asta n-am prea mai vorbit cu el si am refuzat sa mai ies cu el. Pana la urma e normal, nu poti fi compatibil cu oricine. Lasa orgoliul in pace, pana la urma a fost doar o incercare nepotrivita. Mai ai fise.
Pai mai mult ca sigur ei ii placea de altcineva iar sarutul tau a pus-o pe ganduri, dar stai calm ca daca te place te va cuta ea, nu ai gresit cu nimic acum ea incearca sa te evite sa uite ce s-a intamplat, nu o mai cuta nu o mai deranja, daca te place va veni ea la tine, succes
Sunt o groaza de fete care ies cu baieti, ies cu ei de 2 -3 ori si apoi "PA" fara motiv. Poate esti ok dar nu pentru ce cauta ea
Poate din punctul ei de vedere lucrurile s-au intamplat prea repede, si acum are nevoie de timp sa proceseze ceea ce s-a intamplat. in acest caz las-o in pace, nu o agasa, daca ea decide sa continue ceea ce a inceput cu tine, te va contacta. Sau poate nu i-a placut abordarea, sau nu a gasit nimic pe placul ei care sa ii trezeasca interesul pentru a mai vorbi cu tine...si asta nu trebuie sa fie neaparat din cauza ta. Nu trebuie sa te simti raspunzator de ceea ce s-a intamplat. Daca e sa fie, o sa fie, lucrurile vor ajunge pe un fagas normal iar daca nu se va intampla asta, nu fii trist ci treci mai departe ce este al tau este pus deoparte si intr-un final va veni la tine
Din curiozitate sau din plictiseala a iesit cu tine, chiar a stat la pupat, dar nu a fost incantata.
Probabil ca si-a gasit pe altcineva si nu stie cum sa iti spuna si te ignora sau poate nu te-a placut si nu a stiut cum sa iti zica sau incearca sa o intrebi pe ea ce s-a intamplat poate era si in acel moment cu cineva cand s-a intalnit cu tine si a aflat iubitul ei si ia interzis sa mai vorbeasca cu tine si ea vorbeste doar cand are ocazia. Eu te sfatuiesc sa o intrebi chiar pe ea. Succes si o zii frumoasa!
Multe variante.
1. Nu i-a placut cu adevarat de tine. Poate a aflat ceva sau ai facut ceva ce a deranjat-o.
2. A vrut doar o iesire cu tine, jimic mai mult.
3. Nu i-a placut sarutul, comportamentul sau altceva la tine.
Daca nu a fost sa fie, nu a fost. Bafta mai departe.
Nu prea inteleg ce nu ar putea sa nu-i placa de mine.Am masina, bani cat de cat, am iesit in oras cu ea spre deosebire de ce face ea de obicei, arat bine, sunt si destept si nu sunt genul ala de cocalar imputit.
De ce nu ti-a placut cum tea sarutat? Nu iti plac baietii care iti baga limba pana in gat din primele 2 secunde?
Inseamna ca esti o fata care stie ce ii place. Totusi sunt curious, ce nu ti-a placut la sarut?