| Drunkunicorn a întrebat:

Am nevoie de ajutor, am nevoie de sprijin moral. Sunt asa de distrusa. Imi place de un baiat foarte mult, pot sa spun ca chiar il iubesc. Alaltaieri chiar m-am taiat din cauza lui, la scoala la o lectie am inceput a plange, si am crezut ca profa nu observa, dar m-a intrebat de ce plang, si eu ca o proasta am raspuns ca mi-a intrat ceva in ochi.
Ma simt asa de rau. Nu stiu ce sa mai fac, plang incontinuu deja trei zile la rand. Nu exista o minuta in care sa nu ma gandesc la el. Pai priviti situatia:
Imi place un baiat deja de mult timp, si am inceput a vorbi cu dinsul. Era totul asa de frumos, asa de perfect. Mi-a spus duminica asta ca ma place, luni m-a intrebat daca vrem sa ne intalnim, si am spus ca da!
Ne vedem la scoala aproximativ in toata ziua, luni chiar am iesit inainte de prima lectie, am stat in coridor. Am vorbit.
Marti la scoala tot era asa de bine, am mai vorbit noi la recreatie, era totul frumosss.
Am ajuns acasa, am vorbit prin mesaje la fel, era totul bine. Si cand la un moment dat, tot marti, a devenit asa distant. Si mi-a spus ca poate s-a grabit cu decizia asta. Si uitati, va copii ce mi-a scris el:
Cin vb pe net si in viata, parca esti alt om. Pe net de parca ne cunoastem demult da cand dam sa vb in real ap altceva. Eu de exemplu in viata is asa cum si in net

Dar ce sa faccc? Pur si simplu pe net eu vorbesc mai mult, par mai comunicativa. Dar in realitate ma iau emotiile, si sunt mai timida.
Si nu stiu daca e doar din cauza asta. Dar ma simt asa de rau.
Am mai vorbit cu el, si mi-a dat de inteles ca nu ma mai place.
Dar cum poate sa-ti placa de cineva, apoi brusc sa-ti treaca? Nu-l inteleg deloc.
Si nu stiu ce sa fac, acum cand scriu asta la fel plang... Plang incontinuu si nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma va rog cu un sfat!
De ce el a procedat asa de urat cu mine?
De ce unii baieti sunt asa de schimbatori?
Ce sa fac ca sa nu ma mai simt asa de rau, sa nu mai plang?((((((
Cum sa fac ca sa nu-mi mai placa de el?

Apoi am mai vorbit ieri despre situatia asta, si imi spune sa-i trimit mesaj vocal prosta sa-mi auda vocea. si nu l-am inteles, pentru ce lui asta?
Daca nu mai vrea nimic cu mine, daca a pus punct relatiei acestea, atunci pentru ceeee?
Nu inteleg baietiii.

Si eu chiar il iubesc pe dinsu, daca am ajuns ca m-am taiat din cauza lui.

Iata ce mi-a mai spus:
Eu am spus ca pre devreme eu am spus cuvintele acelea ca te plac si restul
Cred ca no sa fie nimic intre noi, ca nish no sa vrei sa ma vezi pe coridor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odatã ce a zis ca te place si vrea sa va intalniti ii place de tine, dar am mai spun inca o datã a fost dezamagit de tine nu stiu ce ai facut sau ai spus. Fi mai deschisã nu reactiona Altcumva in afarã de ce ai vrea sa ii faci sau sa ii spui pe fata, intreaba ce s-a intamplat cu el de ce nu mai vorbiti, daca tu te rusinezi si te inchizi fizic baiatul se sperie rapid crede ca nu il placi si ca nu are nici o sansã si ii ranesti egoul. Fi deschisa emotional si fizic la un moment dar, nu te stii sa il atingi

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei, relatiile incepute pe internet nu pot trece in viata reala. Fiindca majoritatea dintre noi suntem altfel in viata reala. Lui ii placea cea care esti pe internet si nici unul nu ati fost suficient de inteligenti sa va dati seama ca in viata reala tu esti alta (si el, dar nu ai apucat tu sa vezi). Era de asteptat si absolut normal sa nu va mai placeti.
In alta orduine de idei, nu ai cum sa-l iubesti dupa atat de putin timp. E doar orgoliul ranit si atat, ajungi sa iubesti un baiat dupa multe multe luni petrecute impreuna, dupa ce il cunosti cu adevarat si dupa ce treceti impreuna, in viata reala, prin greutati si bucurii.
Daca l-ai iubi, nu te-ai taia pe mani, nu te mai minti ca o faci din dragoste. O faci doar fiindca ai o problema psihologica si asa se exprima ea. Psihologul scolii te poate ajuta sa iti tratezi problema si sa te vindeci. Cand vei iubi cu adevarat un baiat, vei vede ca nu te mutilezi pentru el, ba dimpotriva, oricat ai suferi faci in asa fel incat nimeni sa nu observe ca nu cumva sa sufere si el.
Plansul la scoala este doar un rasfat, cand vei suferi cu adevarat vei vrea sa nu te vada absolut nimeni, nici moarta nu vei scapa o lacrima in public. Plansul in public este strict joc de teatru, nu are nici o legatura cu suferinta.
Asadar, mergi la psiholog pentru problema legata de automutilare, care este problema ta si nu are nici o legatura cu el. Nu mai face teatru plangand pe la scoala, este urat si arata egoism si lipsa de educatie, nu are legatura cu suferinta. Nu mai cauta relatii pe net. Si mai ales, nu te mai indragosti mincinos, asteapta intai sa cunosti foarte foarte bine un baiat ca sa te indragostesti de cel care este cu adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa tot teatrul, ai zis si un lucru inteligent Ma refer la a 2-a propozitie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El se astepta sa fi mai comunicativa si in la scoala, de aceea se simte putin dezamagit. A zis ca vrea sa iti audã vocea este un semn ca te place, nu o mai lungi pe internet chiar daca esti putin rusinatã. Tot posibilul sa ii placã si lui de tine, surprindel cumva doar voi 2 si poti sa ii **** un salut.
Daca nu ai curaj vorbeste prin mesaje vocale cu el, provoaca sa vina la tine.
Nu Mai suferi singura incepe sa comunici usor si poti sa il indemni sa vorbeasca mai sexual cu tine, sa ii arãti ca te gandesti incontinuu la el

| Drunkunicorn explică (pentru anonim_4396):

Pai mi-a spus ca ma place, apoi mi-a propus sa ne intalnim, apoi mi-a zis ca poate s-a grabit cu decizia asta. Acum cand il mai vad pur si simplu ne uitam unul la altul timp de 2 secunde si nimeni nu zice nici un simplu "salut"... ((
Si in plus, astazi si-a sters profilul((((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drunkunicorn):

Merge bine cu el? happy