| cristianorudi7 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Eu sunt foarte slab pentru varsta de 19 ani, am 50 de kg. Am facut fotbal 6 ani, dar tot in jurul cifrei acesteia m-am mentinut. Vreau sa imi dati idei de exercitii fizice pe care sa le fac acasa. Multumesc

9 răspunsuri:
| En3Rgi a răspuns:

Salut.Downloadeaza six pack shourtcuts de pe google.O sa iti zic de acu...o sa arati super si toate fetele o sa vina dupa tine.Credema.Daca respecti exercitiile si le faci corect o sa ai un abdomen perfect si multi muschi in toate partile ale corpului.

| iRobby a răspuns (pentru En3Rgi):

Ma, nu il mai invata la prostii! La 19 ani sa ai 50kg nu trebuie sa faca nici un Sport! Prima data sa se mai ingrase Putin, pentru ca pentru masa musculara nu trebuie sa fi rahitic. Pana cand nu ajunge la 60-65 kg nu cred ca este chiar asa de indicat sa inceapa cu sportul. Eu am 13 ani si am inceput de la 55 kg, am slabit pana la 50, apoi am pus masa musculara pana la 53 kg. Tot cu six packs shortcuts. Ma-u ajutat foarte mult, dar tot nu am abdomenul dorit sad

| En3Rgi a răspuns (pentru iRobby):

Poate pentru ca nu faci cum trebuie toate exercitiile.Si greutatea trebuie sa conteze in masa musculara.Dar e normal ca trebuie sa ai si putina grasime.(credeam ca se intelege...)

Nu cred ca este din cauza exercitiilor, deoarece abdomenul meu este foarte tare daca mi-l incordez, dar am peste el ceva burtica, dar asta numai cand stau pe scaut, sau in fund, in rest nu se observa deloc, si nu am nici o Idee din ce cauza este asta. Fac in fiecare zi 250 abdomene, dar numai de se intareste burta, nu si scade.

Pai ca sa iti faci un abdomen bun nu trebuie sa lucrezi NUMAI la abdomen daca ma intelegi.Adica nu faci numai abdomene ca nu ajungi nicaieri.(si eu am incercat)Trebuie sa faci exercitii diferite care sa lucreze toata zona.(abdomenele lucreaza doar o parte si nu o sa vezi rezultate)Si de asta zic eu ca sic pack shourtcuts e bun.Te invata cum sa le faci si cat sa faci.(incat sa lucrezi toti muschii)Nu degeaba ii zice six pack(adica 6 patratele la asta se refera).
*EDIT*
Am uitat sa zic... Dieta e foarte importanta daca vrei sa ai abdomenul dorit.Adica mai usor daca iti vine:90% din ce mananci zi cu zi sa fie sanatos, 10% sa fie ce vrei tu.

Crede-ma ca stiu destul de bine ce inseamna sixpack shourtcuts, dar eu nu am lucrat numai abdomenul, am lucrat si pieptul, si bicepsul, si tricepsul. Dar cred ca nu a dat roade deoarece m-am supra antrenat. Am avut o saptamana de nu mai puteam sa ridic nici macar o cana cu apa, sau sa ma ridic din pat. A fost foarte oribil, de asta acuma fac numai 1 ora pe zi, 5 zile din 7.

Tu ai inteles gresit six pack.Six pack are:In primele 4 saptamani 4 zile de munca fiecare zi 30 minute de munca
In saptamanile 4-8 tot 4 zile munca a cate 30 minute in fiecare zi
In saptamana a 9-a si a 10-a 3 zile de munca a cate 30 minute fiecare zi.
Zilele ti le alegi tu dar sa fie intr-o samptamana
De ex in 1-4 faci exercitiile intr-o zi le Luni-Miercuri-Vineri-Duminica si dupa iar si iar si iar. Poate tu nu ai six pack original.Il gasesti pe google ca Torr.

Imi poti lasa un link de download sau ceva?

Nu ma lasa TPU sa dau linkul.