| Elly19 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. O prietena foarte buna de a mea implineste 18 ani si nu stiu ce sa ii fac cadou. Ce se face cadou cand implinesti 18 ani? Imi puteti da o idee de cadou va rog frumos? Ciau happy (Ps nu stiu daca daca intrebarea mea merge in categoria asta dar nu stiam unde sa o pun happy )

Răspuns Câştigător
| dydysweet a răspuns:

Ar fi dragut un lantisor pe care sa gravezi ceva ce are mare semnificatie pentru voi, ceva ce numai voi v-ati da seama de la ce vine, asa acel lantisor ar fi si o dovada a prieteniei voastre :*

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Depinde,daca ii plac bijuteriile ii poti lua un lantisor, bratara, cercei sau un inel

| zaratu a răspuns:

Un set de argint

| BubbleCriss a răspuns:

Eu zic ca daca sunteti prietene atat de bune sa ii faci un videoclip cu poze... poze cu voi, amintiri frumoase, sau ceva de argint pe care sa il pui intr-o cutiuta, iar apoi cutiuta sa o bagi intr-o cutiuta mai mare plina cu bucati de foi rupte happycrede-ma, se va bucura foarte tare. te pup :*

| Elly19 explică (pentru dydysweet):

Imi place foarte mult idea ta dar si a lui BubbleCriss (si idea celorlalti doar ca ma atras mai mult astea 2 happy ) asa ca m-am gandit sa ii fac un lantisor cu scris ceva semnificativ (inca nu stiu ce laughing ) sa il pun intro cutiuta frumoasa asa cum a zis BubbleCriss si poate ii fac pe calculator si un CD cu poze deale noastre happy Ms mult la toti pentru idei :*