| davidyessro a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru... deci sunt baiat si sunt gay dar nu vreau sa fiu si ma atrag băieții mult dar parca si fetele dar nu asa tare. Asa ca vreau sa imi spuneți, daca imi plac si fetele putin asta inseamna ca nu sunt gay? Si nu vreau sa fiu gay ca na. ps: am 12 ani

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Este posibil să fii bisexual sau să treci printr-o fază: a) ori ești hetero si ești într-o fază gay b) ori gay și ești într-o fază bi c) ești bi și ești intr-o fază gay
În orice caz, vei descoperi cu timpul.
O vizită-două la un psihoterapeut te-ar ajuta să te înțelegi mai bine. Dacă nu vrei să vorbești cu nimeni, scrie un jurnal. Te ajută sa faci ordine in gânduri.
Nu în ultimul rând, dacă nu vrei să fii gay dar ești, poți încerca orice dar tot gay vei rămâne. Poți încerca să ai relații cu fete, dacă tot zici că îți plac și ele, poate vei ajunge să îți placă mai tare.
Dar nu te judeca prea tare și ju te forță. Dragostea cu sila se numește viol și nu vrei să te silești tu pe tine cu fete, ajungi să nu le mai suporți.
Baftă!

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Orientarea sexuală nu este așa. Sunt asta sau aia. Nu ești, ci devii.
Așa spune Sigmund Freud un mare savant care explica totul prin sex. Monoideic săracul de el. Că la vârstă fragedă ca a ta, omul ( sau oama) este indecis, și trece printr-o fază ca a ta.
Dacă îți plac puțin fetele, atunci ascultă o poveste de a mea din teren din viață.
Aveam chiar vârsta ta. Plecam acasă de la școală pe un drum care trecea pe lângă un câmp. În fața mea, veneau spre mine un grup de fete, dar nu oricum, din alea frumoase de pică.
Iar mie mi s-a făcut un fel de frică, că îmi plăcea tare de ele și îmi era rușine. Și le-am ocolit, am luat-o peste câmp. Și acolo am întâlnit o bandă de vârsta mea, care m-au bătut bine de tot, ca să se distreze. De atunci am jurat că voi merge pe drumul cu femei. Așa că, dacă nu vrei să fii, nu vei fi. Alege drumul cu fete, cu femei. Asta-i tot.

| davidyessro explică (pentru valentingb):

Multumesc, am un jurnal dar mi e frica sa scriu chestiile astea in jurnal pentru ca vad parintii happy

| valentingb a răspuns (pentru sadrian46):

Sigmund Freud a trăit acum 100 de ani și cu toată genialitatea lui, 90% din ce a scris au fost inepții bazate pe lipsă de date empirice si păreri personale.
A descoperit subconștienul, ăsta e marele lui merit.
Dar nu devii gay.
Te naști așa, și POȚI deveni în urma unor experiențe de viață.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru valentingb):

Te naști așa.
Dacă te naști cu cojones, nu te naști homalău.
Asta e doar ideea ta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru sadrian46):

Articolele de pe Internet nu mă pot convinge, că tu ai dreptate iar eu sunt eronat adică am o opinie greșită. Eu mi-am format opinia prin experiențe dramatice de viață, nu prin lecturi pe Internet.

| Sofer a răspuns:

Ești bisexual. Sa mai crești ca îți trece perioada asta.

| davidyessro explică (pentru sadrian46):

Haha! Da, si mie mi se intampla mereu cand sunt la scoala, vad cate un grup de fete frumoase, ma rușinez tare si incerc sa le ignor laughing)

| frestyfd222 a răspuns:

Te pot ajuta, am 13 ani si sunt din Bucuresti, pe Instagram ma cheama andreisvrn