| mariogeani a întrebat:

Am nevoie de mare ajutor m-am bagat intr-o foarte mare problema deci uitati:poate ca si voi stiti acel moment cand simtiti ca numai aveti pentru ce sa traiti,cand simtiti ca numai aveti speranta pe acest pamant, cand simtiti ca nimeni nu e de partea voastra si ca nu poti avea incredere in nimeni. Pai..acest moment pentru mine nu este doar odata, ma confrunt cu aceasta problema timp de 6 ani si nu pot stii ce sa fac ca sa scap odata de ea. am dat-o de prea multe ori in bara si nu imi pot scoate aceste greseli din minte am facut foarte multe greseli de ex:notele,prieteni,parinti si absolut totce sa fac oare? numai pot rezista, de cate ori vad un cutit in fata ochilor imi vine sa il iau si sa ma sinucid. ce sa fac ca sa scap?

Răspuns Câştigător
| bvampeires a răspuns:

Psihologul mi se pare o pierdere de bani, nu face decat sa-ti puna intrebari, asculta si prescrie retete cu medicamente pentru psihic. Este bine sa incerci sa remediezi problemele. Ai probleme cu note incerci sa inveti mai mult sau rogi pe cineva care te poate ajuta cu niste explicatii daca nu poti sa-ti iei meditator. Prieteni, ei bine asta nu poti rezolva pentru ca multi oameni odata ce au o parere nu prea si-o pot schimba, dar poti sa intri in cluburi sau diferite chestii care sa te ajute sa-ti faci prieteni noi. Parinti, asta e un subiect delicat, trebuie sa-i faci mandri, fericiti, sa le castigi increderea in caz c-ai pierdut-o. Fii cuminte, asculta-i, vorbestele frumos, incearca sa le faci surprize placute, poate par copilarii, dar o felicitare facuta cu multa munca in care sa spui ce ai in suflet si sa le spui cat de mult tii la ei poate ajuta, poate nu foarte mult, dar arata ca te poti schimba. NU uita ca toate prostiile din lume nu pot schimba dragostea parinteasca, nu conteaza cat de mult ai gresit, conteaza sa vada ac te-ai schimbat si sa arati ca-ti pare cu adevarat rau. Sinuciderea nu este o varianta, este o viata pierduta, un pacat. Orice prostie poate fi indreptata, trebuie sa te calmezi si sa gandesti la rece. Da este foarte bine sa si te descarci cuiva, ajuta foarte mult.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un psiholog, e singura persoana in masura sa te ajute. Chiar ar trebui sa mergi.

| Adrian_Iulian_1997 a răspuns:

Incearca sa mergi la un psiholog. Nu o spun pentru ca ai fii nebun ci pentru ca psihologul te poate ajuta sa te descarci prin anumite tehnici. Trebuie sa incerci sa descarci cuiva in care ai mare incredere. Sper sa iti poti rezolva problema, iar sfatul meu sa te ajute.

| OnStepToDie a răspuns:

Incearca sa te duci la un psiholog. Va fi de mare ajutor. Acum tu o sa crezi ca te cred nebun ca iti spun sa te duci la psiholog, dar nu e adevarat, multi oameni care au o astfel de gandire se duc la psiholog. Nimeni nu o sa rada de tine sau ceva de genul.

| Carmen100 a răspuns:

Sallbig grin Stai linistita...am trecut si eu prin astasad Stiu cum e. Stii ce am facut? Am aruncat toate cutitele din casalaughing Si a mers

| amadela a răspuns:

Si un psiholog e ok, dar. tinand cont ca multe persoane evita chestia asta. ( lipsa de bani, dar si pentru ca altii sunt mai retrasi si nu pot vb cu o persoana straina, etc), mai bine e sa te gandesti tu la ceea ce e bine sa faci si sa nu faci. Tre sa gandesti pozitiv si sa te te autocontrolezi cand ai idei d-astea. Totul depinde de tine. Schimba-ti modul de viata, impune-ti tie asta!

| mariogeani explică (pentru anonim_4396):

Merg la psiholog de 2 luni si tot ce face este sa imi puna intrebari straight face nu ma ajuta cu absolut nimic

| mariogeani explică (pentru anonim_4396):

Merg la psiholog de 2 luni credeti ca ma ajuta cu ceva? ei bine nu straight face tot ce face e sa imi puna intrebari

| mariogeani explică (pentru bvampeires):

Multumesc foarte mult ai reusit ceva ce psihologul nu a reusit m-ai pus pe ganduri cu raspunsul tau... sunt foarte aproape sa imi revin si sa termin odata cu chestia asta happy