LastDream sunt niste persoane care sunt mai sentimentale si cred ca Diana e una dintre ele, poate a iubit pe cineva foarte mult si a aflat ca baiatul o insela(pot fi chiar multe povesti de genul) nu sti daca are probleme in familie? trebuie sa fi trait ceva ce a intristat-o chiar tare si poate ca s-a vazut singura si sa spun asa... simte ca nu mai are nici un motiv pentrucare sa traiasca, eu zic ca aici ar trebui sa o ajuti, spune-i ca ti la ea si ca orice problema ar avea ea poate vorbi deschis cu tine, fa-o sa creada ca poate avea incredere in tine...
poate nu a vrut sa iti spuna ce i se intampla pentru ca poate ea credea ca dupa ai sa te superi, nu o sa o mai privesti asa de bine... deci orice ar fi sa nu o judeci si incearca sa o intelegi, trece prin niste momente mai grele si are nevoie de cineva
si fa-o repede pana sa nu se intample ceva...
Sper ca am ajutat. Bft :* sa nu uiti sa povestesti ce s-a intamplat dupa ce ati vorbit mssk
Incearca sa vorbesti cu ea intre patru ochi.Intreab-o ce s-a intamplat si ofera-te s-o ajuti.Succes
vasy24 întreabă: