Pwp...iti zic sincer nu as fi zic ca esti genul mai,, singuratic,,
Si eu sunt la fel. dar sincer decat sa stai cu persoane pe care nu le suporti sau cu prieteni falsi ..numai de dragul de a iesi din casa...mai bine raman mai retras, dar baremi sa stiu ca sunt langa persoane cu care ma inteleg bine!
Nu trebuie sa te simti prost... daca vrei sa iesi, iesi cu prieteni adevarati, ca daca nu, nu are famerc!
Fa ca mine ..cand ma plictiesc rau, ies din casa si imi pierd timpul la o cafenea, sau ascult muzica prin parc!
Fa orice te face sa te simti bine.
Observa lumea din jur, natura, mediteaza, studiaza oamenii si comportamentul lor.
Viziteaza orasul, gaseste-ti prieteni.
Mergi la opera, la teatru, la filarmonica, la film.
Viata nu e deloc plictisitoare, daca te straduiesti.Si sa traiesti e o arta, o arta frumoasa.
Acum e vacanta, desigur ca te simti singura, asa ca citeste sau fa un sport(ciclism, inot, sala)sau ia-ti un animal de companie.
Buna. SI eu sunt asa. daca vrei sa vorbim pe mess da add mihneabil. Eu stau toata ziua la pc. acum ca e vacanta mai ies pe afara ca in timpul scolii de la ora 15 pana la 12-1 noaptea lipit de pc
Am trecut și eu prin această fază (de fapt, mă întreb cine nu s-a simțit cu adevărat singur măcar o dată în viață).
Nu este cazul să fii deprimată sau să crezi că ceva nu este în regulă cu tine. Spui că vorbești cu două fete. De ce nu îți faci curaj să le chemi afară (într-un parc sau o cafenea poate). Cu colegii de clasă cum rămâne? Nu te simți ceva mai apropiată de nici unul? Primul pas este greu, dar după ce ai ieșit cu cineva, cu timpul îi vei cunoaște prietenii, apoi prietenii prietenilor și uite așa nu vei mai știi cu cine să ieși.
Îți urez mult succes!
Imi chem amicii in fiecare seara afara...ba chiar m-am saturat sa-i chem mereu!
Cat despre colegi...sunt abia in primul an de liceu..sunt apropiata de cativa, dar nu indeajuns cat sa iesim impreuna afara.
Iar cele 2 fete... una are grupul ei de prieteni si nu m-a invitat niciodata acolo, iar cealalta e de la tara, nu din oras...
Am înțeles. Dacă „amicii" ăia nu vor să iasă cu tine, nu mai insista. Sunt niște nesimțiți și oricum este pierderea lor.
Faptul că ești primul an la liceu este un avantaj. Poți observa pe fiecare coleg în parte și ai ocazia să fii mai selectivă în cazul persoanelor cu care te vei împrieteni. Vei fi apropiată cel puțin de o persoană din clasă, asta să fii SIGURĂ. Te rog, nu mai dispera pentru că nu este cazul.
În cazul fetei de la țară, ai putea merge tu la ea. Se găsesc soluții!
Trebuie in primul rand sa te linistesti. Incearca sa-ti gasesti linistea facand ceva care te linisteste, altfel s-ar putea sa o iei razna. Tu nu cred ca esti plictisita cat esti agitata. Ai nevoie de siguranta si de mangaiere si fiindca nu o gasesti devii agitata. Stai mai mult cu prieteni buni, macar cu unul, vb cu ei si incearca sa faci lucruri care-ti plac, nu lucruri care sa le faci numai sa fie facute. Gasesteti o pasiune, picteaza sau fa poze, nu stiu. eu una cred ca asta e de fapt problema ta. In adancul sufletului tu de fapt esti nelinistita din cauza anumitor probleme. Succes
Stiu ca-ti este greu fara prezenta mamei, care este departe de tine, dar ea incearca sa aduca un castig material pentru familia voastra, pentru a va fi voua mai bine. Sa stii ca si ei ii este la fel de greu sa fie daparte de tine, dar face ce poate, prin munca pentru ca tu si ai tai sa fiti impliniti, din punct de vedere material. Cred ca ar fi bine sa tii legatura si cu mama ta, prin telefon, prin mess sau skayp si sa-i mai spui si ei ce te preocupa.
Asa cum deja ti s-a raspuns, este bine sa-ti gasesti un hoby, ceva ce-ti face placere sa faci si sa-ti ocupi timpul cu realizarea unui plan din acel domeniu. De tine depinde pentru a nu te plictisi. In primul rand gandeste-te la tine, incearca sa te cunosti, sa stii ce te face fericita, ce vrei sa realizezi, care-ti sunt motivatiile actuale, mai ales ca ai inceput liceul. Cred ca principala ta preocupare trebuie sa fie scoala si insusirea cunostintelor necesare, pentru a fi pregatita pentru viata. Nu este prea devreme chiar daca esti in cl. a IX-a sa-ti fundamentezi materiile de baza, deoarece ai vazut si tu ce rezultate slabe au fost la bacalaureatul din anul precedent. Fii propria ta prietena, iubeste-te pe tine asa cum vrei sa fii placuta de cei din jurul tau. Nu este important numarul de prieteni pe care-l ai ci, calitatea acelor prieteni. Nu lasa tristetea sa-ti patrunda in suflet si nici plictiseala pentru ca, acestea sunt doua "boli " ale sufletului care te fac sa regresezi.
Sa fii sanatoasa, sa-i respecti pe cei din jur, iar de saptamana viitoare, dupa vacanta, incearca sa-ti cunosti mai bine colegele si poate vei gasi una care sa "rezoneze" si la coardele sufletului tau.
Uite..imprietenesteete cu colegele tale si cheamale in oras sau cu fete din scoala
Esti plictisit/a? De ce nu incerci site-ul meu? Eu cand ma plictisesc eu postez acolo, si am de asemenea multi vizitatori! Daca vrei / vreti sa va faceti o parere poti intra pe http://laughingportal.blogspot.ro/ sau poti sa iti creezi si tu unul... Crede-ma este amuzant sa faci asta in timpul liber!
P.S : Acesta chiar nu este un anunt! :)