| Andreiu68 a întrebat:

Am nevoie se un raspuns rapid! Duminica asta eram afara cu 2 prieteni si unul din ei avea un telefon de vanzare (era singurul lui telefon pe care il folosea) si vroia sa il vanda pe 50 de lei ca avea nevoie de bani.Eu m-am dus acasa, am luat 50 de lei si i-am dat prietenului meu care mai era cu mine si acel prieten i-a dat banii baiatului aluia care vindea telefonul(nu voiam ca sa atie ca eu voiam sa ii cumpar telefonul). Dupa prietenul cu telefonul si-a scos cartela si mi-a dat mie telefonul.Eu dupa am plecat acasa si dupa 30min ma suna cineva de pe un numar si era prietenul asta al meu care i-am luat telefonul si a zis ca vrea sa vorbeasca cu mine,a venit la mine la usa si la usa mi-a zis ca sa ii dau telefonul,ca il bate bunicasa acasa, ca daca nu i-l dau vine la usa la mine cu bunicasa, ca imi da 70 de lei nu 50 saptamana viitoare ca ii trimite maicasa pachet din Italia si etc si eu fiind tovaras bun cu el,aproape best friend, i-am dat telefonul si din mila ca avea lacrimi in ochi si din tovarasie. Dupa am iesit afara cu el, am mers intr-o scara unde mai erau 4 prieteni de-ai nostri.Un prieten de-a meu ii vede telefonul in maina si ii spune: Ti-a dat Andrei telefonul? Acuma trebuie sa ii dai banii inapoi.Si prietenul asta a meu cu telefonul a spusbig grina ce bani sa ii fau eu? mi-a dat mie vr-un ban? nu ii dau nimica! Cand am auzit asta am vrut sa il bat acolo, nu mai puteam de nervi.Nu i-am dat eu banii in mana, un prieten de-a meu i-a dat si eram si eu de fata! Acuma ce manevra sa ii fac ca sa imi dea banii inapoi? Sa il bat pana il bag in spital(nu e vorba de bani ca banii nu ma fac pe mine, dar gestul) sau sa ma duc la el in casa si sa ii caut prin haine si sa ii fur totii banii pe care ii gasesc

3 răspunsuri:
| EneCristian a răspuns:

Stai chil nu e panica man spune-i gasti tale ce prieten de nimic este si ii zici ori imi dai bani ori daca nu iti gasesti alt anturaj arata-le oamenilor ce jeg este.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, bate l pana il bagi in spital e misto sa mergi la parnaie pentru 50 lei sa stii

| Andreiu68 explică (pentru suntserios):

Stiu