| Printzesika a întrebat:

Am nevoie urgent de niste sfaturi! Dar pentru asta am nevoie de o fata peste de la 14 ani in sus care are cat de cat experienta in relatii si este in stare sa-mi dea niste sfaturi si sa ma asculte. Poate suna absurd ca cer sfaturi de la straini doar ca vreau sa aud si parerile altora care nu fac parte din grupul meu de prieteni. Va rog ajutati-ma, dau funda si va voi fi recunoscatoare. Cine ar putea face un sacrificiu, sa-mi trimita mesaj cu idu lor si vorbim pe Messenger.Rog seriozitate happy

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Astia mici au experiente din fantezie, niciodata sa nu te bazezi pe ce spun minorii deoarece nu au experienta vietii iar cei cu cap sunt cei/e care au primit o educatie cat de cat buna dar stie cum sa interactioneze cu asa zisa lume data peste cap din secolul 21.

| Astaeparereamea a răspuns (pentru mgtow):

Mai tu, fata a formulat o intrebare cat se poate de corecta, zic eu, nu trebuie sa fim sarcastici

| mgtow a răspuns (pentru Astaeparereamea):

Un minor nu stie ce e sa gateasca, ce inseamna sa castige un salariu pe spinarea lui, sa aiba responsabilitati majore, stie doar sa mai citeasca o carte, parintii le mai dau o mita la profi sa treaca de bac sau cine stie ce chinezarie si sa bea - fumeze - si actiunea patului. Exclud pe cei care isi vad de viata lor si stiu ceea ce vor cu adevarat.

| Astaeparereamea a răspuns:

Nu stiu daca iti poate fi de mare ajutor dar citeste
http://www.viatadeliceu.ro/gossip/sunt-adolescent-deci-iubesc/

| Astaeparereamea a răspuns (pentru mgtow):

palgaitura a la ministru educatiei, tu vorbesti? mai ti minte ce te dadeai de ceasul mortii ca nu vrei sa ai prietena si nici sa te casatoresti, ca masina o sa fie viata si casa ta, ti-ai revenit? imi pare bine

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru mgtow):

Actiunea patului... am 16 ani rolling eyes sunt minora si nu am o copilarie fericita[parintii nu sunt langa mine de la 2 saptamani de la nastere'] so...sunt copil maturizat care cand iubeste, iubeste! ai dreptate nu stie sa castige bani pe 'spinarea lui. si asa e nu stie ce e sa gateascalaughing am avut 3 relatii fiecare a durat cate un an si cevasad dar s.a dus.nu toti suntem la fel.

| mgtow a răspuns (pentru Cristinaaaaaaaaaaaa):

Da dar chestia e ca tu nu stii ce inseamna o relatie adevarata, aia vine cand ai vreo 20 si ceva de ani tu iti traiesti copilaria doar atat.

thinking da...asa o fi.ai dreptatethinking bai :o tu cati ani aithinking

Uita-te la profil sa vezi apoi te vei lamuri.

Aolo.

Ce s-a intamplat?

Puteai spune si tu:o esti mai mare sad mult mai mare:o

Lasa ca nu ti-e greu sa mai misti mana, banuiesc ca vroiai ceva relatie cu mine daca zici ca-s prea mare.

rolling on the floor)))))))))) nu laughing stai calm :o

Lasa rusinea la o parte ca stiu ce intentii aveai, oricum eu o sa fiu singur toata viata mea, am renuntat la relatii de ceva vreme.

Aolo femeie.nu ma cunosti.nu stii cum sunt.si ce vreau sa fachappy nu o sa fie asa. vei gasi o persoana care sa te iubeasca si sa o iubesti. chiar aca ai fost dezamagit

Da... toti cu ideile astea ca nu va fi asa dar eu sunt sigur ca voi muri singur asa cum mai sunt barbati si femei care la un moment dat decid sa renunte la orice relatie inclusiv aventuri; numai ca cazul meu e prematur de la 16 ani am inceput sa decid viitoru vietii mele in singuratate si nimic nu ma va impiedica sa mi-l duc pana la bun sfarsit, nici Dumnezeu nu ma poate convinge.

sad ce fel gandestisad ce smecher.

Ma amuzi cand zici smecher, dar asta e cruda realitate gandeste-te si tu ca voi ajunge sa fiu sofer de cursa lunga si nu am timp de nevasta ma inseala sau se satura la un moment dat si gata totul s-a dus pe apa sambetei, mai bine singur si linistit.

Noroc sad ai dreptatesad nu fi dur si zi.mi ca.mi dai dai tau :o

Id*:@

Am trimis mesaj privat.