Fii atent prietene, stiu perfect prin ce treci deoarece si eu am fost in aceeasi situatie ca tine, numai ca acuma sunt cu prietena mea cea mai buna de 5 luni de zile si ne intelegem de minune. Acum sa iti spun cum am facut eu. La inceput am facut aceeasi greseala ca tine si culmea am primit acelasi raspuns. Dar nu iti pierde sperata, tot ce trebuie sa faci e sa urmezi pasii astia:
1. Fii mai distant de ea cam o saptamana, nu ii mai raspunde la mesaje, telefoane...lasa-o sa fiarba putin
2. O sa vezi ca o sa te caute din ce in ce mai des.
3. Dupa o saptamana din senin ii propui o intalnire fara explicatii
4. La intalniri "descoperi" ca in pantaloni ceea ce ai se numesc testicole, ceea ce inseamna ca esti barbat, iti faci curaj si o saruti.
5. Imi dai mesaj si imi spui multumesc.
Uite un video care te poate ajuta
Link: https://www.youtube.com/watch?v=VPyxH7NqR1A
Funda! :D
Poate chiar ar trebui sa ramaneti prieteni. Poate nu e sa fie asa. Poate nu este potrivita pentru tine de nu puteti sa va creati o relatie. Dumnezeu stie de ce...Incearca sa nu o mai placi, doar ca o prietena. Nu prea stiu ce sa zic.
Nu vreau să te supăr dar ea a spus asta pentru că te vrea doar să fii amicul ei şi nu iubitul ei.
Ai 2 opţiuni. Ori rămâi amicul ei ori încerci să o cucereşti tandru.
Succes.
Buna. Eu ca si fata iti spun sincer ca o fata nu vrea sa dea un prieten pe un iubit. O inteleg foarte bine si daca sunteti prieteni foarte buni, si in continuare o sa continuati ca iubiti, ea se va comporta la fel ca si pana acum. Si o sa va certati si e pacat sa distrugi o prietenie pentru ca se gasesc rar prieteni. E doar parerea mea! Bafta :*
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre...is asa de bulversat incat nici nu mai stiu de mine...dar Mihaela1 love cred ca are dreptate : ce rost are o relatie in care tu sa placi si sa nu fii placut, oricum gandul meu va ramane o perioada tot la ea pana usor usor o voi uita si totusi o plac atat de mult.