| madalinbb19 a întrebat:

Am o foarte foarte mare problema : M-am indragostit de una din cele mai bune prietene de cateva luni, iar zilele astea i-am spus ca o plac ...insa ea a zis ca ar fi pacat sa stricam aceasta prietenie, nu mai stiu ce sa fac simt ca ma imbolnavesc atat fizic cat si psihic deoarece o plac atat de mult.sad va rog dati-mi sfaturi si m-ar linisti faptul daca mi-ati spune care din voi ati mai patit asemenea chestie.

Răspuns Câştigător
| 666SATANA666 a răspuns:

Iti urez succes, incearca sa ii oferi ceva sau sa o duci undeva sa mai scape de monotonie incearca sa nu mai fi "prietena" careia ii poate spune orice, devin-o prietenul perfect caruia iar oferii mai mult decat o prietenie. Mentionez ca si eu am avut problema asta si doar asa am reusit sa fac ceva.
Iti tin pumnii.

7 răspunsuri:
| Medema a răspuns:

Wtf man, esti in Frieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnndddddddddddd zonetonguetonguetongue Asta se intampla celor care se baga in discutie cu fete si vorbesc despre pantofi si gusturi si alte din astea in loc sa discute despre o relatie ..Cauta pe net despre friendzone, cum sa iesi, dar ai facut greseala ca i-ai zis ca o placi, cauta Taher -Friendzone

| ferocious0x0lion a răspuns:

Eu nu am pățit asa ceva, dar nu fi supărat deoarece poți să te apropii cât mai mult de ea si intr-un final va vrea să fie cu tine.

| madalinbb19 explică:

Nu am zis chiar ca o plac : am intrebat-o daca vrea sa fim mai mult decat prieteni happy

| madalinbb19 explică (pentru ferocious0x0lion):

Is dea dreptul panicat, de suparat nici nu se pune problema...dar oricum nu aveam ce sa fac daca m-am indragostit de ea...ce puteam face, acest sentiment nu il putem controla.

| 666SATANA666 a răspuns:

Te-ai bagat in rahat pana la gat si ai gura deschisa, iesi dracu din Friend-Zone si asa poate ca vei avea o sansa, pentru inceput ignoro, caut-o dupa ceva timp si incearca sa o uimesti prin chestii noi pe care nu i le-a oferit nimeni, scoate-o frate din monotonie.

| madalinbb19 explică:

Intr-adevar m-am afundat rau in rahat, nici nu prea stiu cum sa ies... promit ca daca voi reusi va voi spune rezultatul, pana atunci tineti-mi pumnii.

| madalinbb19 explică:

Din pacate rezultatele au iesit prost...o prietenie distrusa la fel si o potentiala relatie sad