| cristinutz a întrebat:

Am o foarte mare problema stiti ca maine incepe scoala nu? da si normal ca stiti si problema mea este ca am uitat absolut tot... aaaa va rog sa scuzati categoria la care am pus aceasta intrebare dar dupa "dragoste si sex" ea este cea mai vizitata. si intrebarea me este asta:a supra 2=5 supra b, calculati 10ab-36... straight face

Răspuns Câştigător
| SoMesAy a răspuns:

Simplu! a supra 2=5 supra b=>(aduni mezi cu extremi si iti da)=>ab=2 ori 5=>ab=10.SI acum inlocuiesti 10 ori sti cat e ab adica 10 si scrii asa 10 ori 10+-36=100-36=64.si gta succes!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maine nu este duminica?

| OliviaI a răspuns:

A/2=5/b. Daca inmultesti mezii cu expremii => ab=10. Apoi inmultesti cu 10 si iti da 10ab=100. Deci 10ab-36=100-36=64. Si in legatura cu faptul ca ai uitat tot, nu iti face griji, o sa iti reamintesti daca te uiti putin pe ce ai facut la scaoala in ultimele saptamani. Sper ca te-am putut ajutawinking

| William a răspuns:

rolling on the floor Maine nu incepe scoala, maine e dumninca, scoala incepe luni.

| cristinutz explică (pentru SoMesAy):

Multumesc multkiss chiar m-a ajutat raspunsul tau si m-am uitat si la raspunsuri si chiarn asta era raspunsul