@ AlExIa stupid raspunsul...Cum adica nu mai e la moda sa fi virgina) e o prostie. Adica acum e ceva fain si in trend sa ti incepi viata sexuala atat de devreme, e adevarat fetele de genu' sunt cautate, dar o sa aiba de suferit la urma. pentru ca orice baiat la un momentdat se satura de toate panaramele. cauta si ei o fata cuminte, poate chiar "virgina" ma rog.
TU dee. sa fi mandra ca esti virgina la varsta asta. Nu este o rusine, ba din potriva! si nu trebuie sa te simti data la o parte. O sa gasesti tu baiatul potrivit, care sa te merite, si sa te faca fericita. :*
Nu e nici o problemă! Ba chiar felicitări, pentru că eşti la vârsta de 19 ani şi nu ţi-ai pierdut virginitatea. E de apreciat! Nu ai de ce să te simţi urâtă şi lăsată deoparte. Cred că e perfect că încă eşti virgină şi nu ai avut o căruţă de iubiţi
Nu e nicio problema!
Nu esti lasata la o parte, dar uneori viata iti audce, sau iti ia prieteni
incerca sa.ti faci prieteni noi, dar nu.i uita pe cei vechi
si oricum, nu cred ca esti urata:*, toti oamenii sunt frumosi
Buna,pai eu am 13 ani si am avut pana acum 7 prieteni(primul a fost la 11 ani) si daca estj inca virgina cred ca e o problema fato pentru ca in zilele de acum nu mai e la moda dar cel mai important este ca atunci cand o faci trebuie sa-ti placa acel baiat..., iar daca nu te simti pregatita nu o face si nu trebuie sa-ti fie rusine daca inca estj virgina inseramna ca nu estj ca toate curvele de isi pierd virginitatea la 12 ani..., pup.
Nu asculta in gura lu alexla aia.ca mai nou are drepate moda e la 15 ani sa sara pe treaba stai chill.am o versioara are 22 de ani si e virgina:p a zis ca nu o mai interezeaza pentru ca majoritate au fost pe interes.si cand o sa creada eah ca e momentu o sa o facka.nu ai cum sa te simnti urata, pentru ca asta nu te va ajuta cu nimic:d.si daca te mai gandesti mult la prostia asta, poate ai nevoie de un psiholog.( nu zic ca esti nebuna)
tu traiesti viata.o sa iti vina momentu.
Garantez
Pai. dupa mine nu.ar trebui sa fii mandra ca nu esti ca toate celelalte fete si ca nu iei toti barbatii la rand ca sa zic asa
Dc sa te simti urata?:O Daca ai 19 ani si ai fost cu 5 baieti inseamna ca esti o fata cu capul pe urmeri care nu se arunca in patul oricarui baiat pe care il cunoste de 1 zi.Si nu conteaza daca esti virgina! cand o sa te simti pregatita o sa faci si "pasul cel mare" stai linistita! nu ai de ce sa-ti faci griji.Sunt multe fete care gandesc asa pentru ca se mai trezeste cate o idioata sa se laude cu ce a facut ea...si cu cati a fost...si da dovada ca e o *****.Nu trebuie sa te iei dupa altii sau sa te crezi inferioara daca nu ti-ai inceput viata sexuala inca.Toate la timpul lor
Stai linistita am o verisoara in varsa de 34 de ani si e virgina nu te lua dupa prietene