| MadRaven a întrebat:

Am o intrebare, dar nu vreau raspunsuri in care sa radeti de mine sau ceva de genul.Eu si prietena mea avem in drumul spre scoala o casa abandonata, noi tot vedem umbre dar nu poate fi un om, e toata neagra si are silueta de fata, prima data era pe acoperis si a sarit jos iar apoi parca s-a teleportat a disparut deodata! si am mai vazut acea umbra uitandu-se la noi dar cand ma uitam disparea deodata.Amandoua o vedem si suntem singurele care merg pe acolo. Ce credeti ca ar putea fi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca acea casa e abandonata are si un motiv abandonul ei.Ii cunosti povestea? toate casele abandonate pe care le stiu eu au fost adapostul unor crime ciudate. Poate e vorba si sigur este despre spirite. Poate vei rade dar tata e super de treaba sa intr-o noapte eram doar cu el acasa Mi-a povestit ca in copilaria lui facea spiritisme:chema spiritele unor morti mai batrani de 7 ani si le punea intrebari referitoare la viata lui.Recent am facut cu el experimentul si am ramas socata.Era noapte in jurul orei 2. Aveam doar o carte sfintita de rugaciuni, o sfoara si o cheie mare de dulap.Am pus cheia in carte si am legat cartea cu sfoara pentru a nu cadea cheiea. Tata mi-a aratat cum se face si-ti marturisesc pentru pirma data in vita am avut fiori in toto corpul aeul din camera eraa din ce in ce mai rece, eram incordata si tot odata speriata.Eu cred in spirite, mi-e frica de ele nu te sfatuiesc sa aflii ce-i in casa aia.Dar daca intr-o zi vei afla ca ti0-a fost facuta o farsa tragei o mama de bataie acelei persoane ca sa te tina minte.

6 răspunsuri:
| Alex_7125 a răspuns:

Nu te duce in casa aiawinking sau in curtewinking

| Bombonikk19 a răspuns:

Nu stiu un spirit sau poate va joaca feste imaginatia ori o fi vreo gluma proastawinking

| MadRaven explică (pentru Alex_7125):

Ar fi usor dar trebuie intai sa trec axact pe langa ea sa ajung la scoala

| MadRaven explică (pentru anonim_4396):

Povestea o stiu bine, dar reped e absolut imposibil sa fie o gluma!

| costykyo a răspuns:

Va vine sau nu sa credeti exista case bantuite. Nu mai trece pe acolo sfatul meu

| Alex_7125 a răspuns:

Nu te opri cand treci pe langa casa aia nu face poze filmulete etcwinking