Daca acea casa e abandonata are si un motiv abandonul ei.Ii cunosti povestea? toate casele abandonate pe care le stiu eu au fost adapostul unor crime ciudate. Poate e vorba si sigur este despre spirite. Poate vei rade dar tata e super de treaba sa intr-o noapte eram doar cu el acasa Mi-a povestit ca in copilaria lui facea spiritisme:chema spiritele unor morti mai batrani de 7 ani si le punea intrebari referitoare la viata lui.Recent am facut cu el experimentul si am ramas socata.Era noapte in jurul orei 2. Aveam doar o carte sfintita de rugaciuni, o sfoara si o cheie mare de dulap.Am pus cheia in carte si am legat cartea cu sfoara pentru a nu cadea cheiea. Tata mi-a aratat cum se face si-ti marturisesc pentru pirma data in vita am avut fiori in toto corpul aeul din camera eraa din ce in ce mai rece, eram incordata si tot odata speriata.Eu cred in spirite, mi-e frica de ele nu te sfatuiesc sa aflii ce-i in casa aia.Dar daca intr-o zi vei afla ca ti0-a fost facuta o farsa tragei o mama de bataie acelei persoane ca sa te tina minte.
Nu stiu un spirit sau poate va joaca feste imaginatia ori o fi vreo gluma proasta
Povestea o stiu bine, dar reped e absolut imposibil sa fie o gluma!
Va vine sau nu sa credeti exista case bantuite. Nu mai trece pe acolo sfatul meu