Buna Exista cardurile acelea pe care le iei de unde cumperi si potiunile :costa 200 gems pentru 1 luna si 500 gems pentru 3 luni... daca nu vrei sa dai atat, incearca sa le obtii de la marketplace prin trading(asa fac eu de vreo 3 luni )sau coins.Ar trebui sa stii ca nu primesti gems, ci o camera mai mare, acces la plaja si la dungeon key(aici poti sa obtii pana la 700 gems),iti da voie sa iti vinzi lucrurile la marketplace, sa devii voluntar, sa iti schimbi culoarea la profil/ochii/parul, etc, Daca mai ai nevoie de ajutor cauta-ma pe ow: Pomeranian 8D
Da, iti da 100% flow si fara gems...scrie si acolo cand in cumperi ce primesti, dar iti pune la crew 3 stele din start ca si cum ai avea gems Gems primesti daca cumperi de la ei sau devii res si platesti
In sfarsit, acum si eu am gasit aceasta intrebare. E super, am mai intrebat in ourworld si nu mi s-a raspuns, ei stiu doar de platit. Dar mie una pe un alt cont mai mic am deja 50 de gems. In 2 saptamani i-am facut.Pt ca am bagat codurile de pe sit-ul lor. Adica: saptamanal, fb(trebuie sa fii logat pe fb tau)si lunar. deci iti dai seama..bine, cel lunar a venit mai greu, si asa am putut sa fac 50 de gems. Multa bafta!:*
Pomeranian 8D, eu sunt V3NoM2 pe our, mai pe scurt, am nevoie de cateva raspunsuri pentru rezidentiat. Daca ai putea te rog sa imi dai acc? am 61...joc de cativa ani buni si am contribuit mult in our, fara bani reali, dar cu bani din joc, acum nu am haine cine stie ce, ca am facut pauza mare de vreo 2 ani. m-am reapucat acum in 2012 pe la sfarsit... poate imi poti da acc?
Ti-am dat deja Intreaba-ma ce vrei, lasa mesaj sau comment
Oh Buna. Acum pe 30.01 am vazut raspunsul tau. Multumesc mult. Daca te am la prieteni am sa iti trimit in ourworld mesaj, daca nu, mai intru aici pe TPU si te intreb. Multumesc.
Cand poti, sa citesti mesajul meu de pe ourworld? Ca ti-am trimis unul cam lung ce-i drept, dar vroiam sa stiu daca atunci cand iau cardul acela ma face automat resident fara sa platesc, cam ce scrie cand dau pe el... Daca atunci cand vreau sa dau la oferte in marketplace la cei care nu specifica ce trebuie sa cumpar ca sa dea acc, cum face? ca am mai dat asa si nu mi-au acceptat-o si daca atunci cand vand in marketplace imi da bani ca si atunci cand vand in magazin, numai ca mai multi coins? Multumesc, si scuze ca ti-am dat atatea intrebari, dar nu stiu cand intrii pe ourworld
Gata,am raspuns...sorry ca n-am putut mai devreme(scoala &co)
Buna ca sa devii rezident pe our world du-te la vrazitorii si cumpara pentru 1 luna 200 gems 3 luni 500 gems iar daca nu vrei sa dai gems ia din marketplace numele meu este lucia355 sper ca te-am ajutat fundita?
JuliaSweet întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: