| TheCuriousMonkey a întrebat:

Am o întrebare pentru doamne şi domnişoare : Preferaţi băieţii / bărbaţii cu parul lung ( nu mă refer la plete ci la păr de 10-15 cm ridicat în sus sau dat într-o parte ) sau cei tunşi scurt (adică păr de 1 - 2 cm ) Spuneţi şi ce vârstă aveţi.

9 răspunsuri:
| Cσcσ a răspuns:

Prefer prima varianta.
Dar nu crezi ca daca te indragostesti nu mai conteaza dimensiunea parului? Adica, pana la urma, nu te indragostesti de par.
Oricum, mie nu mi s-a intamplat sa ma indragostesc deci, nu stiu cum va arata viitorul meu iubit.
In concluzie, prima varianta.
Apropo, am 17 ani.
Pa!

| Kenya a răspuns:

Lung pana la o limita, nu periuta de dinti =)}

| Cherry15 a răspuns:

Depinde de fata, toate fetele sunt diferite si au gusturi diferite. Mie personal imi plac baietii cu par un pic mai lung pentru ca pot sa ma joc cu parul lor happy

| TheCuriousMonkey explică (pentru Cσcσ):

Un om trebuie să te atragă înainte să te îndrăgosteşti de el.

| Cσcσ a răspuns (pentru TheCuriousMonkey):

Ma poate atrage si un tip care arata asa:
http://40.media.tumblr.com/......o1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/......o1_500.jpg
Ideea este ca, atunci cand te indragostesti, nu prea mai conteaza lungimea parului. M-as putea indragosti de un tip care este total opusul baietilor de mai sus.

| SOPHIEDUNE a răspuns:

Depinde de oameni, toti oamenii au gusturi diferite, daca tie iti place lung si de 30 de cm, pai poarta-l asa! daca iti place scurt la fel, daca e sa gasesti o persoana care sa te placa asa cum esti tu, crede-ma o sa o doara-n cot daca ai plete de cosanzeana sau esti chel.Si inca un factor important, cum iti sta mai bine.De exemplu, mie nu imi plac nici tipii pletosi si nici daca sunt aproape chei, dar mi s-a intamplat de multe ori sa imi placa un tip si sa observ ca imi place chiar daca nu se "incadreaza" in idealul meu.Si am 17 ani happy

| intrlp a răspuns:

Ce om normal si-ar face creasta de 10 cm? Serios acum, cred ca ala e batut in cap.Eu consider ca un barbat frumos e tuns scurt si elegant si ras pe fata.-de la un mascul.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Buna, am 23 de ani si imi plac baietii cred ca, coafati ca in prima varianta.Nu imi plac cei aproape cheli, care nu arata deloc bine. Acum, intr-o relaie nu parul e pe primul loc ci chimia dintre cei doi.

| Lindoro a răspuns:

Cred ca fetele prefera baietii cu bani!