anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru toti:cum sa fac sa ma acept pe mine asa cum sunt?caci sunt slaba am vreo 40 -41 kg la 14 ani si 1.72 inaltime!multe fete sunt grase ba chiar am in clasa o colega foarte grasa si se acepta as cum e!ba chiar se crede perfecta si rade de altii1ma rog dati-mi sfaturi prietenesti si poate si diete de ingrasat!

Răspuns Câştigător
| Ana94 a răspuns:

Poate că nici tu nu eşti genul ăla de persoană care să se îngraşe repede.Şi eu vreau să mă îngraş dar simt că nu pot... Am 1.64 la înălţime şi în jur de 47-48 kg la 17 ani şi mă văd foarte slabă.Şi eu am o colegă grasă în clasă care nu pare să fie deranjată de chestia asta.Este chiar prietenoasă şi se bagă în vorbă cu ceilalţi.
În cazul tău trebuie ca tu mai întâi să te simţi bine în pielea ta.Trebuie să gândeşti că nimeni nu-i perfect şi că tu eşti frumoasă aşa cum eşti.Scrie într-un jurnal fraze drăguţe despre tine însăţi, gen "Sunt drăguţă aşa cum sunt!" sau "Mă accept aşa cum sunt!" sau "Reuşesc tot ce-mi propun!" şi ce mai găseşti tu frumos despre tine.Sau te poţi uita în oglindă şi să zici în gând aceste fraze despre tine în timp ce te priveşti.

7 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Oooo si eu caut diete de ingrasat laughing)
de pe la 16 ani... adica de 10 ani straight face
ideea este simpla: trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca esti asa cum esti, si sa te simti tu bine despre tine, si uite si prietena mea are 49 kg la 25 ani... asa este ea, unde e problema?

| D4N13L a răspuns:

Deci nu inteleg fetele unele la 21 ani incearca sa slabeasca pentru ca au 50 kg iar tu la 14 ani te plangi ca ai 41kg si 1.72
Eu dc nu ma plang ca am 1.55, 15 ani, 55kg laughing adica mic si indesat

| Raulee a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi manca paine la fiecare masa

| Liviu a răspuns:

Acceptate asa cum esti.
Eu am peste 1, 80 si 90 de kg.
Parintii mei is mari.
tata e 'urs'
Eu cui sa ii seman? laughing

| BananaSuparata a răspuns (pentru Liviu):

Liviu ursu juniorlaughing

| SexyFrumushika a răspuns (pentru D4N13L):

Pai poate tu nu dar eu m-am saturat sa rada ceilalti de mine!

| SexyFrumushika a răspuns:

Sincer m-am saturat sa rada altii de mine1ce sftauri aveti?