Nu trebuie sa ai sanii mari, ci sa ai minte...(spun asta pentru ca eu am o dimensiune mica la bust )
Nu exista o marime anume fiecare organism se dezvolta diferit
Nu e vorba de varsta aici. E vorba de cat de repede ti se dezvolta corpul :*. Nu e o marime sigura sau neaparata :*. Ei, succes. Si nu, nu e o intrebare asa de stupida .
Depinde multe fete cred ca daca au trupu frumos.
Sunt supreme
Eu zic ca nu conteaza doar trupu, conteaza mintea si daca sti sa te comporti.
Mai degraba tie, cum pana mea sa intrebi de o marire la sani? Hai ca la penis mai zici, ca au anumite marimi.Sanii se dezvolta in functie de nutritie si strucutura corporala. Daca ii vrei mari, poti lua suplimente de pe acum, care se afla si in alimentatie.Cauta pe net marirea sanilor natural.Bafta!
Mda si marimea penisului nu difera de organism? :\Si nu am vrut sa caut pe net; p
Nu difera, sunt ditamai matahale cu un penis de 12cm, si inaltime 1.80.Si sunt altii la 1.65 ca au de 21 cm penisul.La barbati e alta chestie,la barbati se mosteneste, de aia i se zic bijuteriile familiei La femei, poti vedea ca este diferenta de multe ori intre mama fiica in privinta sanilor.Baietii trebuie sa aiba o anumita lungime, la o anumita varsta.La femei le poate creste sanii de exemplu dupa alaptarea unui copil.Dar barbatul poate sa tot faca el sexy sexy, ca degeaba, nu ii creste.Sunt 2 organisme total diferite, iar femeia ne depaseste TOTAL! Mult mai complex, mai evoluat si mai sofisticat.
).Ce rasp destept:)... Uiite k maiicamea are o lapatarie.Sii eu nu! Cum expliici?
Jesus...``La femei le poate creste sanii de exemplu dupa alaptarea unui copil.``Citeste tot, nu doar prima propozitie.
Pai si atunci dupa ce mai intrebi care e diferenta ca mama ta are laptarie si tu nu? Ai avut copii si tie nu ti-au crescut? Numa te bagi si tu sa te afli in seama...
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: