| bbyyyyyyyy a întrebat:

Am o intrebare stupidaa dar tot o pun : La 12 ani ce marime ar trebui sa aiba sanii mei?

15 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Marimea 36:-\

| bbyyyyyyyy explică (pentru Alexander21):

Baa da tu esti destept rau straight face

| Alexander21 a răspuns (pentru bbyyyyyyyy):

Mersi mersi, se vede asa-i?laughing

Da ma se vede ca ti-a murit ultimu` neuron.

| ToMiZza a răspuns:

Nu trebuie sa ai sanii mari, ci sa ai minte...(spun asta pentru ca eu am o dimensiune mica la bustbatting eyelashes laughing )
Nu exista o marime anume fiecare organism se dezvolta diferit happy

| Alexăndruţaa a răspuns:

Nu e vorba de varsta aici. E vorba de cat de repede ti se dezvolta corpul :*. Nu e o marime sigura sau neaparata :*. Ei, succeshee hee. Si nu, nu e o intrebare asa de stupida happy.

| felina2011 a răspuns:

Depinde multe fete cred ca daca au trupu frumos.
Sunt supreme
Eu zic ca nu conteaza doar trupu, conteaza mintea si daca sti sa te comporti.

Mai degraba tie, cum pana mea sa intrebi de o marire la sani?laughing Hai ca la penis mai zici, ca au anumite marimi.Sanii se dezvolta in functie de nutritie si strucutura corporala. Daca ii vrei mari, poti lua suplimente de pe acum, care se afla si in alimentatie.Cauta pe net marirea sanilor natural.Bafta!

Mda si marimea penisului nu difera de organism? :\Si nu am vrut sa caut pe net; p

Nu difera, sunt ditamai matahale cu un penis de 12cm, si inaltime 1.80.Si sunt altii la 1.65 ca au de 21 cm penisul.La barbati e alta chestie,la barbati se mosteneste, de aia i se zic bijuteriile familieilaughing La femei, poti vedea ca este diferenta de multe ori intre mama fiica in privinta sanilor.Baietii trebuie sa aiba o anumita lungime, la o anumita varsta.La femei le poate creste sanii de exemplu dupa alaptarea unui copil.Dar barbatul poate sa tot faca el sexy sexy, ca degeaba, nu ii creste.Sunt 2 organisme total diferite, iar femeia ne depaseste TOTAL! Mult mai complex, mai evoluat si mai sofisticat.

| OnlyGirl_5272 a răspuns (pentru Alexander21):

laughing).Ce rasp destept:devil)... Uiite k maiicamea are o lapatarielaughing.Sii eu nu! Cum expliici?hee heewinking

| Alexander21 a răspuns (pentru OnlyGirl_5272):

Jesus...``La femei le poate creste sanii de exemplu dupa alaptarea unui copil.``Citeste tot, nu doar prima propozitie.

Am ciitii tot Geniius!laughing

| Alexander21 a răspuns (pentru OnlyGirl_5272):

Pai si atunci dupa ce mai intrebi care e diferenta ca mama ta are laptarie si tu nu? Ai avut copii si tie nu ti-au crescut? Numa te bagi si tu sa te afli in seama...

Haiidii k deja am plictisesti

Întrebări similare