| Steauavscsa a întrebat:

Am o întrebare. Totul a început când diriga m-a pus în spatele unui băiat din clasa mea pe care îl cunosc de la grădiniță la început nu prea vorbeam și când amă început sa vb ne tachinam unul pe altul din ori ce, el în timpul orelor se întoarce la mine se întinde pe banca mea înmiresmat ia caietele îmi pune tot felul de întrebări despre mine. Și îi atent la toate detaliile pe care le fac adică intr-o zi mi-am pus parul puțin diferit și nimeni nu a observat doar el.Ori cum toți colegii spun ca mă place dar eu le zic ca suntem sudul și nordul dar ei zic ca soli opuși se atrag. Sincer nu prea știu ce sa cred deoarece neam întâlnit întâmplator pe strada și el când mă văzut a început sa zâmbească și sa se uite la mine și eu la el, neam primit ochi în ochi și apoi am vorbit despre ce am făcut în vacanță și chestii. Voi ce credeți mă place sau nu eu personal nu prea știu ce sa cred?

5 răspunsuri:
| gshdyxdjs a răspuns:

Te place. fii dulce cu el ca e de pastrat.

| nhhv a răspuns:

Ce-mi place că se vorbește de dragoste, dar gramatica lasă de dorit. Lasă timpul să decidă. O să vezi pe parcurs dacă el chiar simte ceva pentru tine, pentru că acum n-ai de unde știi. O simplă remarcare și un zâmbet nu arată că te place.

| Steauavscsa explică (pentru nhhv):

Da cred ca ai dreptate, și venind vorba de gramatica, acum ști și tu ca e grele limba romana

| WaterDrop a răspuns:

Ai inmiresmat limba romana asa cum se cuvinte inainte de a fi bagata in sol. Baiatul te place si aceasta este modul lui de a se face observat. Folositi protectie pentru siguranta noastra, te rog mult.

| nhhv a răspuns (pentru Steauavscsa):

Asta nu este o scuză, draga mea.laughing)