Și eu m-am cam săturat! Mi se pare că vin acasă, dorm puțin dar timpul trece așa repede! Parcă avem mult stres că nu știm pe ce materie să punem mâna să învățam. Dar până la urmă avem nevoie de educație! Avem nevoie să știm multe! Și până la urmă nu durează o veșnicie! Sunt doar câțiva ani acolo! Nimic nu e întâmplător! Totul e făcut cu un scop! Mai târziu vom avea de câștigat după ce tragem atâtea! Trebuie să încercam, să acceptăm, tuturor suntem în aceeași oală să zic așa
Eu invăt de dimineata, dar am meditatii fiind clasa a8 si abia daca mai ies afara, abia astept sa scap de aceasta clasa, e cea mainurata clasa! Si stai linistită mai sunt cateva luni si intram in vacanta de varaaa? app pe ce clasa esti?
La mine a fost mai lejer in scoala/liceu desi era printre cele mai bune din oras. Ideea e ca au stiut sa fie rationali si sa ne "streseze" doar la materiile importante si chiar si acolo sa ne dea cat sa invatam, nu sa adormim pe caiet. Aveti profesori obsedati de performanta si probabil de aia, dar nu e ok. De educatie ai parte si facand mai putine teme, e pacat sa nu profiti de anii astia liberi cat mai poti.
A 9 a? cum poti sa te plangi in a 9 a de teme, bine ai 1 profesor sau 2 mai nebuni care iti dau teme, dar nu vad de ce ai face asta.
Eu is satula de toate.Acelasi cliseu zi de zi.Si mai am de suportat si niste fitoase frustrate+niste cretini de aia de a 12 a (si nu numai) care vin si se dau la orice fata pe care o vad fara sa le pese de varsta.
Scuze daca am exagerat, mi-au cam cedat nervii la intrebarea asta a ta.
Lasa ca tara are nevoie si de gunoieri, vanzatori, oameni de servici si soferi de taxi, deci ai unde sa te angajezi. Daca urasti scoala, nu iti face griji ca poti vinde flori in piata si fara bac. Sunt unii care chiar apreciaza ca au dreptul la educatie.
? bine... trebuia tu sa vii si sa-mi tii morala
Poate asa e la tine. Clasa mea e altfel. E o scoala de prestigiu din oras. In fine...
Da, fratie, si eu m-am sautr-at de scoala. E pentru fraeri. E ok la fabrica de peste, am ajuns in Anglia si nu stiu ce e mai bun in viata. Sper doar ca si tu o s-a traiesti asemenea lucx.