| chioscuta a întrebat:

Am o mare problema.Anul acesta am inceput clasa a9a si nu ma simt comfortabil deloc.Semestrul acesta m-am mutat la un alt liceu deoarece acel liceu era foarte departe de casa.Problema este ca eu nu ies din banca doar atunci cand am treaba, nu ies din banca sa ma plimb prin clasa sau mai stiu eu ce sa fac.Atunci cand vorbesc cu cineva nu urlu sa ma auda toata clasa.Problema este ca, colegii imi spun ca nu vorbesc, sau ma intreaba de ce nu vorbesc. Spre exemplu astazi un baiat a zis ca nu a mai vazut un copil asa cuminte sa nu iasa din banca 6 ore.Eu nu sunt tocmai cuminte, am crescut nu tocmai printre cei mai linistiti oameni, asa ca stiu multe smecherii si deastea.Ma pricep la electronice si masini, nu la fotbal cum se pricep majoritatea baietilor din clasa.Majoritatea cealalta fumeaza si bea.Problema mea este ca nu prea mai am incredere in mine si am impresia ca am o gandire depresiva in ultima vreme.Ce sa fac? Eu am crescut si am stat si stau pe langa persoane mai mari decat mine sau pe langa persoae de varsta mea care au o gandire mai matura si care au stat la fel pe langa persoane mai mature.Cu acesti oameni ma simt eu intr-adevar in largul meu.Ce pot face colegii mei probabil ca nu stiu ca exista si oameni care stau in banca lor si isi vad de treaba lor si nu vin la scoala sa vorbeasca aiurea si sa faca caterinca proasta continuu.Am eu vreo problema cu capul, care este problema mea? Mentionez ca recent am avut si un atac de panica.

6 răspunsuri:
| FaraNume2 a răspuns:

Hei! Asta esti tu! Un baiat matur. Daca tie-ti face placere sa stai cu persoanele mai mari, foarte bine, ai ce invata de la ele, iti sunt ca un exemplu.Colegii de clasa pot zice ec vor, daca asta esti nimeni nu te poate schimba.Nici eu la scoala nu sunt cine stie ce vorbareata,la fel ca tine, daca e sa raspund, raspund, daca e sa vorbesc cu cineva, vorbesc.Si atacu' asta de panica... de unde pana unde?! thinking

| chioscuta explică (pentru FaraNume2):

Pai atacul de panica a venit din cauza ca m-am cand am vazut cat de obositor este drumul catre acel liceu si acolo mai eram cu un coleg din a8a care era un om fals si am cam intrat in panica.

| FaraNume2 a răspuns (pentru chioscuta):

Wow...pai eu cred ca te-ai panicat din niste motive simple.Ca,colegul tau era un om fals-trebuia sa-l indepartezi, sa nu mai stai in prejma lui, fiecare pentru el.Si te-am mutat la alt liceu din sem. 1?

| chioscuta explică (pentru FaraNume2):

Da m-am mutat la acest liceu incepand cu sem 2, acel coleg nu aveam cum sa-l indepartez pentru ca stiam cum e de razbunator si ce sa mai, e un om cu care nu ai vrea sa te imprietenesti, sau daca te imprietenesti iti va parea rau mai tarziu.Asa a patit un baiat tot din generala.Cu acest baiat sunt acum la noul liceu in clasa si in banca.Si a spus ca nu vrea sa mai aiba face cu el.L-a folosit si atat. Dupa aceea nu l-a mai bagat in seama.Iti multumesc pentru ca nici nu stii cat m-ai ajutat.Cati ani ai daca nu te superi? Da_mi si mie un id sau un facebook.

Sunt de aceeasi varsta cu tine... sau, ma rog, aceeasi clasa laughing. id-ul ti-l las pe privat. happy

Monica.mony00 asta e id meu.Pe privat nu pot sa ti-l las, sunt inca junior.