Ceau:*
spune-i si tu ce ne-ai zis noua,insa sunt putine sanse sa te creada si daca ii zici poate nu o sa te mai lase sa iesi cu prietenii aia ai tai,dar cel mai bine spune-i ce ai patit, ca sa nu o minti ca dupa aia...sa nu intrii in alta incurcatura, bafta:*
Spune-i ce ne'ai zis si noua. si zi sa aiba incredere in tine. si eu am venit odata acasa si miroseam toata numai a tigara si nu fumez insa am stat printre fumatori. si ma crezut
-Pai, daca o sa creada ca sunt ale tale.
Cheama'l pe baiatul ala si sa ii spuna el mamei tale ca sunt ale lui.
Baafta.
Pai e cam naspa anturaju'. Pentru ca o sa ajungi sa nu mai aiba nimeni incredere in tine din cauza ca 'prietenii' din anturaj iti fac asta. Pai in primul rand ai o discutie cu tipul ala, si vorbeste si cu mama ta, pune'i fata in fata sau macar sa vorbeasca la telefon si tipul sa'i spuna ca tigarile sunt ale lui.
Hey. Uite ce te sfatuiesc eu: mergi la mama ta, si spune-i adevarul pur si simplu, nu minti, pentru ca atunci cand minti, expresia fetei tale da de banuit, si chiar nu are rost sa complici lucrurile. Spune-i ca regreti ca ai umblat cu baiatul ala, si totusi e mama ta, incredere are in tine, cu siguranta. II spui ca nu ai avea vreun motiv sa incerci sa fumezi, pentru ca nu e nimic special in a fuma de la varsta asta.decat sa te dai mare ca ''vai, cine sunt eu!''. Serios, fi sincera, si cumva cumva totul o sa se rezolve. Ai grija de acum inainte sa numai intri in astfel de anturaje, si cu siguranta nu te lasa influentata de altii. Bafta, sper ca o sa te creada mama ta.
Simplu:ii zici ca nu fumezisi sa aiba incredere in tine
eu am avut in geanta un pachet pentru ca ma o prietena buna fuma si in club l-a pus in geanta la mine si l-a uitat
mama s-a uitat in geanta din intamplare si m-a intrebat:fumezi,de ce nu mi-ai zis, stii ca nu mi plac tigarile si bla-bla bla
eu i-am zis:trage aer in piept, calmeaza-te si ai incredere in mine daca ti am zis ca nu fumez nu fumez
eu ma inteleg bine cu mama mea suntem ca 2 prietene dupa ce i-am explicat a zis bine si totul a revenit la normal bafta
dar daca minti isi da seama asa ca sfatul meu este sa zici adevarul
Buna, ii poti spune ca sunt ale unei prietene si teà rugat sa i le tii deoarece ea nu avea geanta, si e urat sa umble cu pachetul de tigari in mana. Daca ii spui de anturaj si ca sunt ale unui baiat scapi de o problema si incepi cu alta... asa ca gandeste`te la o prietena pe care mama ta ori nu prea o cunoaste ori stie ca deja fumeaza.
Mult succes, sper sa iti fi fost de ajutor.
O seara placuta :*
Spune-i asa: Mama, ce dracul...da-o-n masa de treaba.Am vrut sa vad si eu cum sunt tigarile.Trebuia sa incerc odata...nu? Zii mersi ca nu-mi plac!