Salut, Daca ea are deja un prieten... E complicat! Poate la fel cum simti tu pentru ea, simte ea pentru el si oricum ar fi il iubeste, la fel cum tu o iubesti chiar daca te refuza. Daca nu exista nici o cale prin care sa iti acorde o sansa ca iubit, nu doar ca amic, oricat de greu ti-ar fi, intr-un final trebuie sa accepti situatia. Tot ce poti sa faci, este sa-i arati ca poti fi acolo, ca poti fi omul de care are nevoie, dar nu ai cum sa-i intri in cap daca ea nu simte la fel ca tine. Numai bine, Sarbatori fericite.
Of fratioare semanam leit asa am patit si eu dar gandeste-te cate inimi am frant si noi la fetele pe care le-am avut drept aventuri asa e viata asta la toti ni se infunda odata si o data uite eu am reusit sa o cuceresc pe fata de care m-am indragostit pur si simplu nu m-am lasat i-am spus in continuu ca o iubesc si sa imi dea o sansa bine inteles reputatia de derbedeu ma tragea in jos ff tare norocul meu ca boul cu care ea statea deja a inselat-o si ia i-a dat papucii nu ca ar fi fost prima data atunci trebuie sa fii acolo pentru ia cu flori, ursuleti, bomboane cu msg cum se simte daca e mai bine
oricum important e sa nu te lasi batut orice ar fi esecul nu e o optiune mai poti sai dai o bataita aluia daca poti fara ca ea sa afle si sa ii spui sa o lase impace ca o face sa sufere
Mult succes prietene
Multumesc,dar totusi i-am spus ''sunt constient ca nu o sa fii cu mine niciodata'' iar ea mi-a spus ca nu se stie ce rezerva viitorul. asa ca am si o mica urma de speranta
Trebuie sa fi pregatit si pentru da si pentru nu, dar nu poti astepta o vesnicie. Asteptand, iti faci mai mult rau, atat timp cat nu stii ceva concret.
Andrei67y5 întreabă: