| Maria143 a întrebat:

Am o mare problema! O colega pe care nu o suport, s-a autoinvitat sa vina la mine de revelion, iar eu vreau sa merg la revelion cu cea mai buna prietena. Mama colegei a vorbit cu mama mea si au hotarat sa vina la mine de revelion. Eu chiar nu vreau sa imi petrec noapte de revelion cu o fata pe care nu o suport. Ce sa fac? Va rog sa ma ajutati! Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Nu-ti vei convinge mama.Ai putea sa pleci de-acasa in noaptea respectiva si sa petreci la niste prieteni sau fi cat mai rece cu acea fata pe tot parcursul serii. Daca nu poti fi tu fericit n-o lasa nici pe ea sa fie.Nu vorbi cu ea, cand iti zice ceva intoarce-i capul, daca te enerveaza spune-i simplu ca n-o suporti, poate vei fi mai satisfacut.

6 răspunsuri:
| NAT0 a răspuns:

Hai s-o batem.laughing
Vorbești cu mama ta și îi zici că nu vrei dar o să-i zici degeaba și tot o să stai cu fata pe care nu o suferi, cine știe, poate te împrietenești. laughing Sau ai mai putea să mergi tu singurică la o prietenă de a ta și să-l faci acolo și s-o lași pe mama ta cu restul dar e cam aiurea din partea ta față de mama ta.

| Maria143 explică (pentru NAT0):

As vrea eu sa o bat

| AnaBejenaru a răspuns:

Poate o să îți devină cea mai bună prietenă. Încearcă să-i acorzi o șansă, cine știe câte lucruri aveți în comun.
Te pup!

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i ca nu mai faci revelionul acasa, ca te-a invitat o alta prietena si te duci la ea.

| sksjsnnsns a răspuns:

Oh, nasol. Eu dacă as fi în locul ta i-as spune mamei ca nu vreau sa îmi petrec revelionul cu persoanele pe care nu le agreez, și ca voi merge la bf-ul meu pentru a avea o noaptea calumea. Nu plina de tensiune. Dacă îi convine bine, dacă nu, iarăși bine.
Dar tu de ce ai lăsat sa se ajungă la asta?
Dacă nu voiai ca fata aceea sa vina la tine, mai bine găseai o scuza plauzibila, dacă îți e urat sa îi spui în fata ca nu vrei sa ți petreci revelionul alături de ea.

| Adry05 a răspuns:

Acum chiar nu mai ai ce sa faci. Desi e un gest urat, n-o baga asa mult in seama si gata. Ideal ar fi sa incerci sa te porti cat mai bine, gandeste-te cum te-ai simti si tu in locul ei. Poate tipa nu e chiar atat de rea, si cu ocazia asta o sa-ti dai seama.