Eu spun ca ar trebui sa mergi. chiar daca asta inseamna sa ramai fara bani sau sa te imbraci in fusta. in plus daca gasesti fusta/rochia potrivita care sa iti vina nu cred ca vei arata rau. si cum ai zis si tu merita sa ii sochezi pe aia acolo daca te faci frumoasa si mergi. oricum chiar daca nu te intelegi bine cu toti colegii nu inseamna ca trebuie sa fi nepasatoare deoarece in ciuda problemeelor tot iti va fi dor de ei crede-ma. si in plus trebuie sa fi alaturi de ccele 2 prietene si diriginta ta nu? ei tu faci cum vrei cam asta o fost sfatu meu distractiee placuta!
ASculta sfatu unuia care nu s-a dus la nici un banchet, nu le da ocazie sa te enerveze, eu unul nu am fost, NU REGRET nici macar o secunda, nu am de ce, eu vreau sa vorbesc cu oameni cu caracter, nu cu oameni fara caracter.
Du-te, daca nu te simti bine pleci acasa mai devreme. Daca nu te duci nu o sa stii niciodata daca te ai fi simtit bine sau nu. E naspa ca se amesteca cl 8 cu a 12.
Iti recomandam siteul www.eldiva.ro Colectii noi in fiecare saptamana! NOU Rochii superbe de la CHANTTAL :*
Esti taree! Ba cand spui ca nu vrei sa mergii... ba ca vrei ! d`nee ce fete nehotaratee! :-T
Paii da....Asta era este faza ca nu stiu ce sa fac.Voi trebuie sa imi dati sfaturi..Eu am zis motivele pentru care vreau sa merg si motivele pentru care vreau sa merg(preaa putine..mai bine imi dadeai un sfat decat sa imi zici asta..pe bune!
Ionss întreabă: