| d33adhya88 a întrebat:

Am o mica mare problema.Nu stiu ce sa fac.Sunt in clasa a 8 si trebuie sa facem banchet cu o alta clasa a 8 si a 12. Eu sincer nu vreau sa merg pentru ca :1)-nu am afut o reletie prea buna cu colegi
-2)- costa 250 lei(nu e o problema pentru ca am bani (ai mei) dar totusi cum sunt ai mei nu imi vine sa ii daulaughing.-3)-sunt slaba si nu vreau sa ma imbrac in rochie pentru ca nu imi sta bine(cred eulaughing)
-4) sunt niste baieti draguti in clasa cealalta si imi este rusiine de ei(penibil stiu)laughing si -5)- pentru a nu stiu sa dansez(imi este rusinelaughing)....si vreau sa merg pentru ca : 1)- pentru diriga si 2 prietene(ar fi fericite daca as merge) si pentru ca -2) - vreau sa ma fac frumoasa si le arat baietilor aia ca _ _.dar nu cred ca e posibil pentru ca sunt slaba si fata ta_e(penibil).Voi ce ziceti sa fac? Plz. fundita.:

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa mergi. chiar daca asta inseamna sa ramai fara bani sau sa te imbraci in fusta. in plus daca gasesti fusta/rochia potrivita care sa iti vina nu cred ca vei arata rau. si cum ai zis si tu merita sa ii sochezi pe aia acolo daca te faci frumoasa si mergi. oricum chiar daca nu te intelegi bine cu toti colegii nu inseamna ca trebuie sa fi nepasatoare deoarece in ciuda problemeelor tot iti va fi dor de ei crede-ma. si in plus trebuie sa fi alaturi de ccele 2 prietene si diriginta ta nu? ei tu faci cum vrei cam asta o fost sfatu meu distractiee placuta!

6 răspunsuri:
| TbxPitykaa a răspuns:

Esti taree!hee hee Ba cand spui ca nu vrei sa mergii... ba ca vrei raised eyebrows! d`nee ce fete nehotaratee! :-T

| d33adhya88 explică (pentru TbxPitykaa):

Paii dalaughing....Asta era este faza ca nu stiu ce sa fac.Voi trebuie sa imi dati sfaturi..Eu am zis motivele pentru care vreau sa merg si motivele pentru care vreau sa merg(preaa putinelaughinghappy..mai bine imi dadeai un sfat decat sa imi zici astalaughing..pe bune!

| a răspuns (pentru ):

Scuze de literele duble...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Du-te, daca nu te simti bine pleci acasa mai devreme. Daca nu te duci nu o sa stii niciodata daca te ai fi simtit bine sau nu. E naspa ca se amesteca cl 8 cu a 12.

| Liviu a răspuns:

ASculta sfatu unuia care nu s-a dus la nici un banchet, nu le da ocazie sa te enerveze, eu unul nu am fost, NU REGRET nici macar o secunda, nu am de ce, eu vreau sa vorbesc cu oameni cu caracter, nu cu oameni fara caracter.

| eldiva a răspuns:

Iti recomandam siteul www.eldiva.ro Colectii noi in fiecare saptamana! NOU Rochii superbe de la CHANTTAL :*