| supermari10 a întrebat:

Am o nelamurire foarte mare, cei care ati trecut prin asta cred ca stiti cu ce ma confrunt,problema cosurilor,poate apare din cauza dezechilibrului hormonal ceva,habar nu am,sau alimentatie,sau e genetic,sunt baiat ca sa stiti,dar ma tot confrunt cu problema asta,cosuri pe obraji,nu foarte foarte multe,dar unele sunt iritante,unele rosi,si mici cosulete pe sub piele care inca nu au iesit la suprafata,la atingere se simte foarte urat si ma tot oftic pe ceilalti cu o fata delicata,ce pot sa fac pentru a scapa de aceasta problema,unii ati trecut prin asta si poate stiti,am nevoie fe sfaturi,nu vreau sa ajung la acnee, si stiti ca odata si odata va ajunge depresiva treaba asta.

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Trebuie sa mergi la dermatolog daca vrei sa rezolvi problema. Si eu am avut probleme si doar asa am putut sa rezolv.

| Socke a răspuns:

Personal nu am trecut prin asa ceva. am avut de cateva ori un cos pe frunte sau pe barbie.
ce sa faci ca scapi de cosuri:
1spala-te pe fata.nu doar dimineata, ci si seara, sau la pranz.
2.mananca sanatos. evita prajelile,alimentele grase,dulciurile,chipsuri(sticksuri,seminte etc...),sucuri acidulate(gen cola,sprite,red bull etc...),alcoolul(nu cred ca bei alcool,dar evita totusi berea) si fast-food-ul in general. incearca sa mananci fructe si legume, lactate usoare(lapte, kefir, o branza cu putina grasime), carne slaba(de preferat peste) si oua(iti recomand din alea fierte).
3.bea destule lichide
4. poti sa incerci si diverse creme sau geluri anti-cosuri.
5.sau metoda mea. cand imi iese un cos, put pasta de dinti peste el si dorm asa sau stau cateva ore pana cand pasta de dinti se usuca si e tare. apoi te speli cu apa calda.