In asemenea cazuri parerea mea este ca doar timpul poate rezolva problema, o sa se loveasca de cele spuse de tine dar doar singura, nu la insistentele tale... Parerea mea e sa ii lasi spatiu, insistentele poate duce doar la inrautatirea problemei. Sper ca am ajutat
Am trecut prin ceva asemanator cu o prietena de-a mea. Era indragostita nebuneste si nu vedea nimic din ce se intampla in jurul ei, si nu credea nimic ce i se spunea. Ba mai mult, atentionand-o, prietenul ei ii cerea sa se indeparteze de mine, si ea il asculta. Am decis sa o las in pace sa se trezeasca singura, ca sa nu creada ca eu vreau sa ii despart pentru un motiv anume. Cand s-a trezit si-a dat seama ca a gresit, si suntem si acum prietene. Deci nu ai ce ii face, se va convinge singura in timp, apoi va aprecia ca ai incercat sa o avertizezi si va regreta ca nu te-a ascultat.
Las=o in pace va da singura cu capul de susu si eu am patit de multe ori asta las-o sa simta si apoi va veni la tine, dar daca tu incerci sa o desparti de el si sa ii arati adevarul ea va interpreta cum ca tu esti geloasa sau vrei sa-i furi iubitul, de obicei o fapta buna e interpretata gresit, tu atentioneaz-o si las-o in pace, va da singura cu capul de sus