Se foloseste de toate! Si pana la urma nu o va avea pe niciuna. Ceea ce trebuie sa faci este sa-i dai papucii si cat mai repede. Stiu ca o sa suferi, dar asta e. Viata... Numai bine! Cu drag, Lola.
Moama ce... daca se reintoarce la tine sa nu il accepti, pentru ca daca te-a inselat o data sigur o va face si a 2-a oara. Va trebui sa incerci sa-l uiti, stiu ca iti va fi greu, dar asta e viata
Mersi pentru apreciere, moniii! Iti doresc sarbatori fericite, numai bine si o vacanta placuta!
Chiar nu va inteleg, va cuplati unul cu altul asa si in cateva zile va despartiti. Intai asteapta si tu ceva timp sa cunosti o persoana, apoi te cuplezi cu ea. Se duce lumea de rapa!
FOARTE aiurea situatia daca nu sa coportat naspa si macar poarta respct fata de tine ar merge o a 2 sansa
Pai... Daca ati fost impreuna mult timp inseamna ca a inceput sa aiba afectiune pentru tine, dar nu ar trebui sa te lase pentru alta daca te iubeste, obisnuieste-te cu ideea ca el nu te-a iubt pentru ca daca te-ar fi iubi ar fi stat cu tine si cu defecte si cu, calitati. Deci iesiti intr-o zi la un suc si spune-i tot ce ai pe suflet... Spune-i ca te doare cand il vezi cu alta pentru ca tu il iubesti si fa-l sa se simta vinovat ca te-a lasat pentru alta.Incearca sa il recuceresti si sa o scoti pe cealalta fata din peisaj.
Funda?; x Mult succes.
Sa`l uiti...Chiar daca te mai intereseaza de el ignora`l...Chiar de ai zice in sinea ta [ ce dragutss e:X!].mie cel putin asa mi se intampla.Dar ma satur de ei pana in gat si nu le mai dau o a2-a sansa..Lasa`l sa vina la tine singur