Nu te mai concentra pe asta! O sa se întâmple la momentul potrivit! Crezi ca dacă te săruta cineva mai devreme era mai bine? Nu. Trebuie sa simți ceva pentru persoana pe care o vei săruta prima data și ea /el sa simtă ceva pentru tine numai asa o sa fie acel sărut de neuitat! Dar repet, nu-ți mai face gânduri, nu te mai stresa pentru ca atunci când te aștepți mai puțin o sa vina momentul, o sa ai în fata ta o persoana care o sa te strângă în brate și o sa te sărute!
Si ce vrei sa Faci? Sa cersesti afectiune? Cam asa pare. sper ca nu vei face asta! Nu de alta dar nu vei primi ce ai nevoie.
Pentru a primi, trebuie să daruiesti pe masura. Ofera afectiune sinceră și vei primi afectiune!
Totul vine de la sine. se zice ca primul sarut "NU SE UITA NICIODATA", probabil asa si este, dar sarutul nu conteaza decat daca te-ai simtit tu bine si ti-a placut. Cand te simti tu pregatita si simti ca ai gasit persoana potrivita atunci este momentul sa actionezi, pana atunci... nu stiu ce sa zic doar ai grija!
Din câte am văzut pari să fii băiat părerea mea este că : 1 răbdare și nu te grăbi! Un sărut dacă vrei să fie ceva special fă special nu te bagi ca musca-n lapte trebuie să te gandești la sentimentele persoanei cu care îl faci. 2 cel mai bine aștepți să îți faci o relație serioasă dacă ești băiat serios nu e că fraieresc o proastă o pup și o dau nicăieri.
4 Cel mai bine e să lași alintatul că nu a murit nimeni că nu a fost pupat stai liniștit. 5 vrei iubire oferi iubire nu o să vină nimeni să te pupe așa că avea chef fi deștept smart drăguț caută o prietenă la fel, fă o relație serioasă și totul o vină de la sine
Asta nu e o problemă, sunt lucruri mai importante la care trebuie să te gândești.
Asta s eu, dar sunt fata si am 17
that's sad asf
Bine la mine e din cauza mea, nu ca nu am avut oportunități, ci pentru ca sunt proasta si timida.
Ce sfat? să așpteți. n-are rost să te pupi cu oricine doar de dragu de a o face. o să te bucuri mai mult de moment dacă e o experiență faină și o să-ți aduci aminte mai cu drag
Nu îți mai spune asa! Sa știi ca timiditatea o sa dispară în momentul în care vei sta lângă o persoana care te face sa te simți confortabil! Sa te simți în largul tău! Sa te poți comporta exact cum îți place ție! Am trecut prin chestii de genul și am avut în fața mea persoane de genul iar pentru a le face sa se simtă în largul lor făceam chiar și o prostie sa le fac sa rada de mine numai numai sa se simtă bine .
Uite Andreea cum sta treaba cu mine. Acum sunt clasa a zecea trec in a 11-a.
Faza este ca eu l am avut pe tip crush in clasa a noua o perioada de aproape un an. 11 luni si ceva. Când se înceapă a zecea, el m-a placut, m-am îndrăgostit de el si alea, dar nu am putut ajunge mai departe de atat. Plus ca el a vorbit cum mine si asa, dupa nu știu câte luni nu am vb nimic unul cu altul, pur si simplu nu știam cum sa o facem, părea ciudat sa discutam asa dintr o data despre '' relație ' si flirtam unul cu altul chiar dacă nu ne spuneam nimic. Nu știam cum sa deschidem subiectul pe tema asta.
Sper ca o sa reușesc in a 11-a deși nu prea cred, ținând cont ca din treaba asta am ieșit doar cu frustrare si supărare si daca nu am mai vb mai nimic in a zecea.
In a 12-a nici nu imi mai pasa, deoarece am bac si ma duc la facultate intr-un oraș mai mare si cu siguranta o sa am mii de oportunități acolo.
Eu sper sa reușesc in a 11-a cu ăsta )?
Ma urăsc pe treaba asta, uneori plâng ca sunt asa si ma compar mereu cu alte fete si am si anxietate, vai de capul meu...
Draga mea, nu te compara cu alte fete! Fiecare fata este frumoasa în felul ei! Sa știi ca pe băieți ii mai interesează și ce ai în cap fiindcă degeaba ești frumoasa de lași oamenii cu gura căscată dacă bubui de prostie la mansarda (cap). Te sfătuiesc sa te oprești din a te compara cu oricine, ai cinci degete la o mana și nu seamănă între ele. Timiditatea este superba dacă este moderata (nici prea multa dar nici prea putina!). Încearcă să rămâi singura cu persoana pe care o placi. Întreabă-l despre pasiunile lui, ce ii place sa facă (chiar dacă nu te pricepi atât de bine tu, lor le place sa ii ridici în slavi) poate ii plac mașinile, motocicletele, ciclismul etc! El o sa te întrebe și pe tine ce îți place să faci în timpul liber și uite asa curge discuția de la sine și nu o sa mai simti timiditate! Sa nu faci pe mironosița sau pe "pisicita" ca majoritatea băieților nu suporta asta! Încearcă sa îmbrățișezi! Sa iei de mană! Apropie-te! Dă-i un semn băiatului! Iar răutatea colegelor de școală pune-o la "spate"! Fii tu și vei fi fericita! Te îmbrățișez! Dacă mai ai nevoie, ma poți întreba orice!
Awww mulțumesc mult pentru tot. Ești o scumpa ❤️
Mai rar persoane ca și tine.
Cu cea mai mare plăcere și oricând ai nevoie și consideri că poți să împărtășești cu mine vorbim cu mare drag! Îți mulțumesc pentru compliment! :*