| Animeforlifee9921 a întrebat:

Am o problema,am stima de sine scazuta! Ma vad urata,pentru ca sunt slaba si nu imi place deloc cum arat. Desi sunt slaba la corp, am fata destul de lata si un pic grasa si nu imi place.Imi urasc parul,pentru ca e ondulat,dar e ondulat in sensul urat si nici nu pot sa ma coafez ca nu imi iese. Am si strungareata si dinti strambi. Mi-as pune aparat dentar, dar imi e ca o sa ma doara si nu vreau dupa sa ma chinui cu el.
Mereu m-am subestimat pentru ca nu fac nimic bine si nu pot accepta ca altii sunt mai buni decat mine. Sfaturi pentru stima de sine?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca iti pui singura eticheta de,, urata'', asa vei trai pana la moarte.Nu asculta de toti misoginii.Increderea vine din interior. Uite-te la cate femei de succes nu arata ca fotomodelele, de barbatii de succes nu mai spun.Tu crezi ca alora le-a pasat catusi de putin de aspectul lor fizic? Nu.

Pe masura ce avansezi in varsta metabolismul isi incetineste activitatea si inevitabil vei pune kilograme in plus. Bucura-te de corpul tau asa atletic cum este, altul nu mai primesti.Gandeste-te ca multe fete merg la sala pentru a slabi.Ti-ar placea sa fii in pozitia lor? Ma indoiesc.Eu pot spune ca intelegi ce simti, in liceu fiind tot slabuta.Dar acum apreciez sa par cu 10 ani mai tanara, nu de 30 sau 40 ca multe alte femei pe care le cunosc. Exista avantaje daca te afli in pozitia ta, trebuie doar sa iti deschizi mintea ca sa le vezi.

In timpul liber poti asculta : https://www.youtube.com/results?search_query=cum+cresti+incredere+de+sine

Sa stii ca exista o groaza de modele cu strungareata:https://www.google.ro/......ps?/search
Iar prin asta vreau sa subliniez ca nu este deloc o trasatura urata, altfel fetele si femeile din imagini nu mai intrau in industrie, le trimiteau aia sa isi puna urgent aparat dentar ca sa aiba sanse.:))

Aparatul dentar doare numai in primele zile, apoi dintii se obisnuiesc cu presiunea aplicata in restul lunii.Cand aceasta se sfarseste mergi din nou luna urmatoare sa iti ajusteze din nou.Cum altfel crezi ca sunt impinsi in pozitia corecta? Nu se poate cu frumosul.

7 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

Buna

| anonim3248 a răspuns:

Cauți să ai prieteni asemănători, colege de muncă la fel.

| VadimIvanov a răspuns:

Sti tu sigur că ești urâtă. Alte persoane nu te vede asa cum ai zis tu. Fiecare om e frumos in felul lui nu trebuie sa faci nicio schimbare.

| Mosotti a răspuns:

Sfatul meu este ca ai nevoie de un psiholog, la terapie se rezolva toate astea, alta sansa nu ai.
Singura nu poti rezolva, ca altfel ai fi rezolvat pana acum, asa simti si gata din cauza unei probleme psihologice.

| Mosotti a răspuns (pentru dullcat):

Cam degeaba ii zici, ca are o problema psihologica zic eu care poate fi adresata la un psiholog.
Oricum rational valideaza ce ai zis, dar simte altceva.
Nu e vorba de barbati misogini care o fac urata, ci ea are impresia asta, o eroare de perceptie.

Piata iti zice cum esti, nu tu, ca tu poti sa te vezi cum o fi, poti avea erori de perceptie in functie de psihism si psihologic.

| dullcat a răspuns (pentru Mosotti):

Da...Sincer m-am plictisit de cate ori am tot zis de psiholog pe aici.

| Mosotti a răspuns (pentru dullcat):

Tu ti-ai facut datoria si ai zis, cine asculta bine, cine nu nu. Nu poti sa nu zici, ca poate unii fac asta.
Si nici nu stii daca au facut, ca apoi nu mai vine sa zica ce a facut.