Bună...
Doamne fereşte. Nu cred că iţi poate face ceva, dar eu zic sa te pregateşti.
Să te bată pentru nişte jocuri virtuale, nu e prea sănătoasă.
Vorbeşte cu mama ta. Ea te poate inţelege cel mai bine, şi sigur te va ajuta.
Cât despre poliţie, nu au cum sa te găsească vinovată. În cazul în care eşti minoră, acea fată nu are voie să ameninţe minori.
Încă un lucru, ai făcut foarte bine ca nu i.ai dat poze cu tine, să faci aşa şi pe viitor.
Buna
Uite am avut si eu o problema la un pic fel cum e ata, cand eram mai mic am vazut cand 2 satre cand se bateau(sa ales cu sange etc.) eu unu am ramas intepenit si am vazut toata bataia, dar nu stiu cum un tigan m-a vazut si s-a uitat urat la mine(era plin de sange pe fata si cu ochiu umflat ma mir ca m-a vazut), eu unu am fugit.mi-a fost o frica foarte mare! N-am dormit toata noaptea.a doua zi i-am spus la la parinti totul... Dupa o saptamana a venit politia la mine si le-am zis tot ce am vazut.Asa am scapat! Sfatul meu este sa spui la parinti tai sau sa mergi la politie...eu unu asa as face.
Mult noroc, bafta!(Dupa cate mai stiu acei tigani au fost inchisi)
Doamneee',poate,dar doar o sa-ti dea o palma,si cu aia acre vine, daca te vede mai mica, dupa cum vb ai amxim 13 ani,aia nu o sa-ti faca nimic,si stai calma. nu se baga asa, mai ales ca-i tiganca!
Stai calma.:p
SI prietena aia a ta, baga vrajeli' dupa cum observ si simt.
Pai, sa fim seriosi :/. Nu are cum sa te bata. nu are tupeu :/. plus sunt sigura ca vrea s-o faca intr-un loc public. stay relax. n-o lasa nimeni sa te bata :/.
elena96 întreabă: