| LasaNumele a întrebat:

Am o problema cu parintii! Am 16 ani si nu ma lasa tatamiu afara decat pana la ora 22:00 -_-"... El nu prea sta pe acasa pentru ca lucreaza in transport si cand are zile libere ma cearta daca ajung la 23:00 in casa, m-am saturat sa tot comenteze. Nu ma lasa nici el nici mamamea sa dorm la nici un prieten, nu ma lasa in cluburi noaptea. dar ma rog nu sunt pasionat de chestiile asta. Probleme nu prea afla ei ca fac doar cand vin amenzi acasa. La scoala nu invat prea bine doar la ce ma intereseaza ( info) si e singura mea medie de 10 laughing. El ma tot intreaba "ce vreau eu sa ajung in viata" parca pe mine la varsta asta m-ar interesa ceva in afara de distractie, prin casa cand ma pune sa fac ceva si nu fac bine, la cea mai mica greseala ma cearta si incepe sa comenteze. Cand vin tarziu de afara tot imi spune ca o sa isi faca timp sa vada ce fac eu pe afara, nu are incredere in mine deloc.M-am saturat de toate chestiile astea, stateam si eu cu niste fete afara si el ma suna sa ma cheme acasa, eu i-am zis ca vin imediat si am mai stat vreo ora dupa ma suna si incepe sa imi tina morala la telefon. Nu mai pot sa il suport

P.s : Scuzati ortografia.!

Răspuns Câştigător
| Sakal1999 a răspuns:

Pai vorbeste cu ei spune-le parintilor tai ca nu vor fi tot timpul langa tine daca acuma te tin in casa cand ei scapa vei fi ca si caiele care scapa din lant (cred ca ai azut un caine care scapa din lant daca nu cauta pe youtube ca gasesti suta la suta) deci asta e singurul lucru pe care til pot spune discuta cu eu sau poti discuta cu un unchi o matusa o bunica un bunic stiu si eu si spune-i sa vorbeasca cu parinti tai de asta si sa iti dea frau liber (si tatal meu lucreaza in transport eu am doar 14 ani dar si daca vin pe la ora 02:00 si taicamio e acasa imi zice cam dereme nu crezi si imi zambeste eu ii zimbesc si totul se da uitari, cu maicameae mai greu dar e pana la ora 23:00 doarme asa ca nu am probleme cu ea ) deci tu trebuie doar sa vorbesti cu ei

6 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

E o perioada, esti probabil prea mic, cand o sa cresti o sa te lase toata ziua afara.

| LasaNumele explică (pentru kar1GaNNN):

Nu frate, e ceva gen,, Nu vreau sa fii golan, sa stai toata noaptea afara. " Dar atunci e distracie mai mare, seara. Nu ziua cand sunt doar mosi peste tot si daca te joci cu mingea ceva suna la politie si chestii de genu'. Tatamiu e bulangiu, parerea mea laughing

| LasaNumele explică (pentru Sakal1999):

Tatamiu cred ca aude de la prietenii lui ca il stie tot orasu' ca eu fac draci pe afara, eu seara de obicei ies cu fete si imi strica tot cand ma cheama in casa. cand sunt doar cu maicamea acasa ea ma cheama tota asa pe la 23:30 ma rog. dar vin cand vreau ca nu e asa ca tatamiu.

| positivity a răspuns:

Știi, e greșit ca la vârsta asta să te intereseze doar distracția. Ar trebui să te gândești din timp la viitorul tău, să alegi cu inima, nu doar să faci asta la repezeală, iar apoi să îți pară rău de alegerea făcută.
Tatăl tău vrea doar să te educe frumos, totuși nu înțelegi faptul că el nu vrea să fii ca toți golanii de peste drum.
Vrei libertate, te înțeleg.
Ai putea vorbi cu tatăl tău legat de subiectul acesta, i-ai putea spune ce te deranjează.
Nu îl mai poți suporta? Dar cu ce ți-a greșit? Tu ești cel care greșește la fiecare pas, dar tu nu vezi asta, vezi doar greșelile celorlalți. Iartă-l, e tatăl tău, nu cred că îți vrea răul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrei cam multe drepturi pentru varsta ta, da se pare ca de obligatii nu prea tii cont.
Ai 16 ani, nu iti place sa inveti, vb de amenzi primite acasa de parinti si tot tu crezi ca esti ce neindreptatit? Trebuie sa te tina si ei cumva din scurt

| kar1GaNNN a răspuns (pentru LasaNumele):

Ai si tu dreptate seara cand e mai frumos sa te bage in casa e naspa laughing