Offf...am trecut si eu printr-o perioada de asta cand eram mai mica.Probabil esti stresata, aglomerata...Inainte sa adormi gandeste-te la ceva frumos, fa un dus fierbinte, bea un ceai cald.
L-ai visat pe moartea? Cum e? Nu inteleg totusi care e problema si ce anume te deranjeaza in ce ai povestit?
Pfff luchass eu vroiam sa spun asta...
Sa revenim...cu ce te deranjeaza? Vad ca iti plac chestiile astea.
Poate unii ma vor crede ciudata sau stiu eu.Am avut o perioada in care la fel, visam numai moarte, sange si crime. Pot spune ca timp de o saptamana inainte sa ma culc, am spus Tatal nostru.Sincer nu am mai visat urat deloc. Poate o sa credeti ca mint sau stiu eu ce. Dar iti sugerez sa spui o rugaciune inainte de culcare si sper sa iti fie mai bine:8
Si eu am trecut prin asta visam foarte urat dar ce nu stiu sa iti mai spun exact. Seara imi puneam sub perna o iconita sau o carte de rugaciuni si nu am mai visat ce spuneai tu ca ai visat! Incearca si tu sper sa functioneze!
Cum a spus si Crsitina. fa o rugaciune inainte de culcare si totul va fi bine :-p
Eu visez numai femei as vrea si eu sa visez ce visezi si tu vb lu luchass la ce avut ai clar ce lucruri iti plac
Visurile sunt un ecou al lucrurileor ce se petrec pe timpul zile deci trebuie sa incetezi cu filmele, stirile sau orice care te face sa te gandesti la astfel de lucruri.
Dupa atatea vise incepi incostient sa devii obsedata d aceste lucruri.nu mi-o lua in nume d rau! p 3 ianuarie anul asta a murit varul meuave 21 d ani o luna si o zi.si d atunci il visez. p el.cimitir.moarte.si multe chestii d-astea dar tot odata realizez ca o s-o iau razna daca continui tot asa.si anul asta mai am si bac.plus ca varul meu era ca un frate mai mare.si s-a rupt ceva din mine d cand nu mai e el.ma simt ca un zombie printre oameni.eu t sfatuiesk sa-ti gasesty o okupatie.stiu eu? ceva cum ar fy dans.sau nu stiu ceva ce-ti place.pentru ca okupandu-ti timpul.vei uita d vise d genul asta.incearca si ai sa vezi.
andreeamart întreabă: