Asta pentru ca iti place foarte mult de ea si o vezi ca pe fata de care iti place, daca ai vedea-o altfel, ca pe o simpla prietena cu care vorbesti si pe care incerci sa faci sa se indragosteasca de tine ar fi altceva. Pur si simmplu fi tu insusti si arata-i iubire. Fa-o sa se simta in siguranta cu tine, o sa ai mult noroc daca zici ca nu iese in evidenta, deci inseamna ca nu e vreo figuranata sau asa mai departe care sa-ti dea batai de cap. Incearca sa-i devii cel mai bun prieten, fi alaturi de ea cand are nevoie de cineva, ascult-o, vorbiti, da-i sfaturi, scoate-o afara, iesiti la film, incepeti sa faceti o gramada de activititati impreuna. Poti sa mai folosesti si un pretext daca e de varsta cu tine si sunteti de aceeasi clasa, poti sa o rogi sa te ajute la nu stiu eu ce materie, fii putin inventiv si totul o sa iasa super si tine minte ca daca esti un balbait in fata ei, ea o sa creada ca asa esti mereu si nu cred ca asta vrei. Incearca sa te porti normal. Succes
Daca in timp ce vorbesti cu ea te balbai putin nu este nimic rau, ei chiar o sa-i placa lucrul asta, arata ca esti putin rusinos siiii...totul ince de la comunicare, vorbeste foarte mult cu ea, glumeste, razi, arata-i clipuri haioase, eventual daca vrei sa-i faci un compliment, la inceput este de preferat sa nu-i spui ca are ochi frumosi etc pana cand nu ajungi sa fii impreuna cu ea siiii daca iti dai seama ca te place cat de cat incearca sa-i dai cate o floare din cand in cand
In primul rand...ai numarul ei de telefon? Daca nu, cand o vezi pe hol, intreab. o cat e ceasul... ea va scoate telefonul [presupun] si in momentul acela ii zici ca daca tot a scos telefonul, sa iti dea si numarul de telefon . Cel putin asa am fost eu "agatata" de actualul meu prieten :-x
ale0409 întreabă: