Trateazal cu nesimtire si asa va face si el. Trateazal cu bunatate si asa va face si el. Ne fiind prieteni, fiind necunoscuti el isi fa face o prima impresie, daca ai fost draguta cu el te va crede o persoana de treaba si poate adorabila. Dupa mine fi draguta cu el, poate merita
Salut. Eu cred ca acel baiat te place. Oricum nu te schimba pentru el, nu fii nesimtita sau ceva de genul. Poate e timid, daca zici ca nu prea vorbeste cu tine cand esti langa el, dar totusi te ajuta chiar daca nu i-ai cerut asta. Uita-te la comportamentul lui si zambeste-i vreo 5 minute si uita-te in ochii lui. Daca iti ocoleste privirea, inseamna ca e timid. Succes si o zi faina si daca mai ai nevoie de ceva sfaturi da-mi un mesaj privat!
Buna. Cred ca baiatul ala are o altfel de mentalitate nu cred ca este nicidecum nesimtit. si pot paria ca asculta muzica rap, detesta manele si de obicei sta de unul songur sau cu doar 2-3 prieteni. Daca cu tine se comporta altfel poate ca are ceva anume cu tine sau cu grupul tau de prieteni. lati injosit candva cu ceva sau pur si simplu te place si evita sa te abordeze pentru ca ii este teama sa nu fie umilit. Incearca sa fii serioasa cu el si sa il abordezi in lipsa grupului tau de prieteni. Multa bafta. si tine cont de sfatul meu. te va ajuta cu siguranta, si eu am fost un gen din ala de om. Detestam sa fiu abordat dar in acelasi timp ma interiorizam si nu discutam cu mai nimeni.
ale0409 întreabă: